Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna byla součástí GAME EXPO

22. 3. 2016 | 00:28 Všechny hry
V pořadí třetí zastávkou PLAYzone arény v roce 2016 byl bratislavský festival GAME EXPO, jehož osmý ročník se uskutečnil o víkendu 18. až 20. března v Domě kultury Ružinov. Návštěvníci si ke stánkům mohli přijít vyzkoušet špičkové technologie, zahrát si turnaj či si jen tak odpočinout.
Výchozí obrázek

V pořadí třetí zastávkou PLAYzone arény v roce 2016 byl bratislavský festival GAME EXPO, jehož osmý ročník se uskutečnil o víkendu 18. až 20. března v Domě kultury Ružinov. Návštěvníci si ke stánkům mohli přijít vyzkoušet špičkové technologie, zahrát si turnaj či si jen tak odpočinout.

Praha, ČR - 22. března 2016 – Mezinárodní výstava a festival GAME EXPO 2016 nabídl během třídenního programu bohatý program. Ať už festival navštívil fanoušek počítačových, stolních nebo i karetních her, vždy si každý přišel na své. Mimo tyto tři odvětví byly připraveny také oddechové hry jako Guitar Hero, odborné přednášky, prezentace herních studií a historická výstava počítačových her.

PLAYzone aréna HAL3000 PLAYzone aréna DELL Alienware

V PLAYzone aréně bylo od pátku do neděle rušno. Pro návštěvníky byl připraven stánek společností DELL a Alienware, kde byly připraveny herní notebooky, na kterých byla možnost odzkoušet ty nejnovější pecky na nejvyšší detaily. Kdo přišel, tak nelitoval. Na stánku bylo možné mimo jiné potkat a zahrát si s League of Legends hráčkou tuzemské organizace eSuba. Mimo tento stánek byla připravena také herní aréna HAL3000, kde návštěvníci Game Expa mohli otestovat špičkový výkon herních sestav HAL3000 MČR šesté generace. Požitek z hraní na nejvyšší úrovni byl posílen BenQ herními monitory s frekvencí 144 Hz a herními perifériemi Mionix.

Na těchto stáncích se během třech dní uskutečnilo celkem sedm turnajů pro veřejnost, do kterých se mohl přihlásit naprosto každý. Bojovalo se v nejpopulárnějších titulech současné scény elektronického sportu, konkrétně v League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive. Až na jeden 3v3 turnaj se soutěže hráli formou „jeden proti jednomu“, ti nejlepší si kromě velké porce zábavy měli šanci odnést si ceny partnerů PLAYzone arény. Níže naleznete výpis všech odehraných turnajů i s jejími vítězi.

 

  • Pátek 14:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1 #1 – vítěz: eXtatus Necro
  • Pátek 18:00 - BenQ Counter-Strike Global Offensive 1v1 #1 – vítěz: Spe3dUP
  • Sobota 10:00 - HAL3000 League of Legends 3v3 – vítěz: All Star
  • Sobota 14:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1 #2 – vítěz: byun baekhyunnie
  • Sobota 18:00 - Mionix Counter-Strike Global Offensive 1v1 – vítěz: BELZI
  • Neděle 10:00 - BenQ Counter-Strike Global Offensive 1v1 #2 – vítěz: alucard
  • Neděle 13:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1 #3 – vítěz: Black Werlas

 

PLAYzone aréna GAME EXPO

Během víkendu se v Bratislavě na stáncích naší PLAYzone arény propařili stovky hodiny, odměněni byli ti nejlepší hráči výstavy Game Expo a úplně všichni měli možnost užít si kopec zábavy. To vše díky partnerům PLAYzone arény: Dell, Alienware, HAL3000, BenQ a Mionix.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.