Přejít k hlavnímu obsahu

K0koo dostal bench v EURONICS Gaming

4. 1. 2017 | 17:14 League of Legends
Poslední měsíce pro něj byly zlomové a prorazil do zahraničí. Nyní však nastává zvrat v kariéře Jakuba 'K0koo' Vaňkáta, který rázem nefiguruje na základní soupisce svého týmu.Po listopadovém MČR do Evropě vkročili dvě naděje české scény, Jakub 'K0koo' Vaňkát a Michal 'Zoiren' Zíka. Oba na vrcholu domácí sezóny získali stříbro za eSubu a oba ihned po Mistrovství začali pilně trénovat se svými zahraničními týmy na boj o Challenger Series.
Výchozí obrázek

Poslední měsíce pro něj byly zlomové a prorazil do zahraničí. Nyní však nastává zvrat v kariéře Jakuba 'K0koo' Vaňkáta, který rázem nefiguruje na základní soupisce svého týmu.

Po listopadovém MČR do Evropě vkročili dvě naděje české scény, Jakub 'K0koo' Vaňkát a Michal 'Zoiren' Zíka. Oba na vrcholu domácí sezóny získali stříbro za eSubu a oba ihned po Mistrovství začali pilně trénovat se svými zahraničními týmy na boj o Challenger Series.

Zatímco midař Zoiren nebyl úspěšný, to K0koo zářil a předváděl v barvách EURONICS Gaming super výkony, které jeho tým dovedly až k celkovému vítězství EUW Open Qualifieru. Mezi poraženými týmy byla také akademie slavných Fnatic. Vše se schylovalo k poslední části kvalifikace, odkud ze dvanácti týmů postoupí jen nejlepší dva. Tato kvalifikace nakonec proběhne bez účasti Vaňkáta. Důvod je snadný, po dvou měsících K0koo dostává bench!

Šokující zpráva se ve středu podvečer objevila na oficiální fanpage organizace. Český support bude na lavičce čekat na svou další šanci, nyní musel přepustit své místo bývalému hráči SK, ROCCAT nebo Fnatic, velezkušenému Lewisu 'NoxiaK' Felixovi. Německý support v sestavě doplní další dva krajánky a právě jeho zkušenosti jistě hráli ve výběru velkou roli.

Jakub 'K0koo' Vaňkát by dle informací měl zůstat v gaming house s týmem a nadále se připravovat, šance působení na evropské scéně tak není zdaleka uzavřená. Hodně štěstí!

Štítky: EURONICS, K0koo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.