Přejít k hlavnímu obsahu

Team ICE Dragons s nadějnou CS:GO sekcí

14. 2. 2017 | 18:18 Counter-Strike 2
Nedávno jsme informovali o založení nové organiazce, která se prezentovala hned od svého začátku s Hearthstone sekcí. Team ICE Dragons nyní přibírá také nadějnou CS:GO sekci.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme informovali o založení nové organiazce, která se prezentovala hned od svého začátku s Hearthstone sekcí. Team ICE Dragons nyní přibírá také nadějnou CS:GO sekci.

Jádro sekce pod vedením Jakuba 'CrApT' Večery spolu působí už více než dva roky a jak sám kapitán říká, jejich cesta započala na Silver/Gold ranku a nyní by ráda začala klepat na brány MČR. Ten poslední krok je však nejtěžším ze všech, pětici čeká v průběhu sezóny perné sbírání bodů do MČR klasifikace, které odstartovalo již tuto sobotu ziskem prvních 6 bodů.

Na pár slov jsme se přímo Jakuba Večeřy zeptali:

"Každý si představí pod slovem úspěch na CZ/SK scéně něco jiného. Pro některé to je výhra NightCupu, pro některé výhra MČR, pro jiné zase výhra nějakého zahraničního turnaje a někdo má zase prioritu vyhrávat nějaké ligy. Pro nás je úspěch vyhrát jakýkoliv zápas, ať už v lize nebo v turnaji. Na každý zápas nastupujeme se stejnou motivací a je nám jedno o jaký zápas se jedná. Pro nás je priorita výhra.

Naše plány do budoucna? Rok 2017 bude pro nás velmi zajímavý, protože se chystáme na bootcampy a na různé offline turnaje. Pokusíme se jméno naší nové organizace ukázat na co nejlepších příčkách všech turnajů, lig i zápasů, ať na naší scéně, tak i v zahraničí. Ovšem naší hlavní prioritou je MČR."

Soupiska Teamu ICE Dragons:

{#Česká Republika} Jakub 'CrApT' Večeřa
{#Česká Republika} Vojtěch 'VojTTaS' Karas
{#Česká Republika} Ondřej 'Ciza' Čížkovský
{#Česká Republika} Dominik 'Koudy' Koudelka
{#Slovenská Republika} Juraj 'Nice' Dubec

Štítky: Team Ice Dragons
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.