Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaje na 4FANS v HAL3000 + AOC herní aréně

17. 2. 2017 | 11:15 Všechny hry
Druhá zastávka PLAYzone arény v letošním roce je pátý ročník festivalu 4FANS, kde nebude ani tentokrát chybět pořádná herní zóna.
Výchozí obrázek

Druhá zastávka PLAYzone arény v letošním roce je pátý ročník festivalu 4FANS, kde nebude ani tentokrát chybět pořádná herní zóna.

O úžasný požitek z hraní se v gaming zóně 4FANS postarají oficiální počítače Mistrovství ČR v počítačových hrách HAL3000 MČR Pro 2017 společně s oficiálními monitory AOC AGON. Tahle kombinace zaručí hraní na plné pecky v té nejlepší kvalitě. K úplné dokonalosti přispějí i stylové periferie CONNECT IT Battle RNBW, které doplní tento luxusní hráčský set v naší aréně.

Stejně jako tomu bylo na PragoFFestu nebo na loňském 4FANS, ani tentokrát nepřijdou návštěvníci o turnaje pro veřejnost. HAL3000 herní zóna bude od rána do večera připravena nejen na volné hraní, ale i na turnajové o krásné ceny partnerů PLAYzone arény. Přijďte si k nám zahrát a vyzkoušet si vybavení nejlepších hráčů, mistrů České republiky! Těšíme se na vás v sobotu 25. únoru v Kongresovém centru v Praze na 5. ročníku festivalu 4FANS.

Štítky: 4fans, AOC, HAL3000
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.