Přejít k hlavnímu obsahu

Sběratelské figurky Blindbox míří na 4FANS

16. 2. 2017 | 09:47 Všechny hry
Stejně jako minulý rok i letos si budete moci odnést sběratelské figurky od firmy Blindbox.cz!Blindboxy jsou sběratelské krabičky s figurkou uvnitř zabalenou v neprůhledném obalu tak, aby nešlo odhalit předem její identitu. Každá figurka má svoji vzácnost a pravděpodobnost nalezení; je tak možné získat opravdu jedinečné, takzvané "rare" postavičky, jako jsou například svítící, průhledné nebo metalické figurky.
Výchozí obrázek

Stejně jako minulý rok i letos si budete moci odnést sběratelské figurky od firmy Blindbox.cz!

Blindboxy jsou sběratelské krabičky s figurkou uvnitř zabalenou v neprůhledném obalu tak, aby nešlo odhalit předem její identitu. Každá figurka má svoji vzácnost a pravděpodobnost nalezení; je tak možné získat opravdu jedinečné, takzvané "rare" postavičky, jako jsou například svítící, průhledné nebo metalické figurky.

Dále u Blindboxu najdete vinylové figurky značky Funko POP, které jsou nesmírně populární po celém světě. Funko je americký výrobce, který vlastní licence na nejznámější série jako jsou Disney, Marvel, DC Comics, Assassin's Creed, Fallout, Walking Dead a další.

Figurky jsou vyrobeny z měkkého plastového vinylu, který je opravdu hebký na dotek a některé jsou v provedení Bobble-Head, neboli s hlavou na pružince.

Kompletní nabídku najdete na stránkách eshopu www.blindbox.cz.

Štítky: 4fans, Blindbox
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.