Přejít k hlavnímu obsahu

Francouzská mise se eSubě nezdařila

19. 2. 2017 | 16:14 Clash Royale
Podmaní si multiherní tým eSuba tento víkend Francii? Jeho Clash Royale sekce se o to bude od sobotního rána pokoušet hned na dvou místech současně.
Výchozí obrázek

Podmaní si multiherní tým eSuba tento víkend Francii? Jeho Clash Royale sekce se o to bude od sobotního rána pokoušet hned na dvou místech současně.

UPDATE: eSuba byla bohužel na obou frontách neúspěšná. Zatímco pavelfi se o postup do play-off mohl porvat na bojišti, Clash Royale turnaje byl na Gaming WinterFestu zrušen úplně, Jojin a Oukereek si mohli zahrát jen for fun turnaj bez cen, kde byli úspěšní. Pavelfi mezi 32 účsatníky ESWC hned na úvod Swissu utržil porážky, kvůli kterým se mezi postupující osmičku neměl šanci dostat a z Francie se vrací domů se 13. místem.


Slavný turnaj ESWC na své zimní zastávce v Paris Expo Porte de Versailles přivítá klání v mobilní hře Clash Royale pro 32 vybraných a kvalifikovaných hráčů. Svoji druhou účast na ESWC si zde odbude hráč eSuby Pavel 'pavelfi' Fidrmuc. Posledně se mu závěrečná fáze turnaje nepovedla, jak na tom bude nyní? Mezi účastníky je valná většina domácích hráčů, zkušený český reprezentant tak určitě není bez šance. Turnaj odstartuje v sobotu ráno.

Jak je již zvykem, za účast a reprezentaci na zahraničních sekcích oceňujeme české a slovenské hráče body do MČR klasifikace. Stejnou šanci má pavelfi i nyní, pokud se mu tedy podaří se probojovat skrze úvodní část Swissu do play-off, tedy do nejlepší osmičky pařížského turnaje. To vše za doprovodu cen přímo v rámci ESWC, prizepool činí $5,000.

  • 1. místo - 350 MČR bodů
  • 2. místo - 250 MČR bodů
  • 3.-4. místo - 170 MČR bodů
  • 5.-8. místo - 120 MČR bodů

Pavelfi však není jediný, kdo bude ve Francii o víkendu za eSubu bojovat. David 'Oukereek' Vraný společně s Jakubem 'Jojin' Bydžovským míří na Gaming WinterFest, jenž se odehraje jihovýchodně od Paříže. Ke Clash Royale turnaji sami organizátoři nevydali příliš informací, ale ani to neubírá na kuráži české dvojice do Francie letět a místní turnaj ovládnout. Po zjištění dodatečných informací po jeho sobotním začátku budou doplněny i tady, včetně celkového prizepoolu a také bodového ohodnocení za reprezentaci do MČR klasifikace.

Přejeme hodně štěstí celé trojici, pro detailní coverage sledujte o víkendu PLAYzone.cz!

Štítky: eSuba, eswc, WinterFest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.