Přejít k hlavnímu obsahu

4FANS a výjimečný program od Samsungu

20. 2. 2017 | 11:08 Všechny hry
PLAYzone aréna nabídne na 4FANS různorodý program, o který se do velké míry postarají také moderní technologie Samsung.Společnost Samsung toho dokáže nabídnout opravdu hodně, pravá demonstrace proběhne 25. února v Kongresovém centru v Praze v rámci festivalu 4FANS.Mobilní vlajkové lodě
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna nabídne na 4FANS různorodý program, o který se do velké míry postarají také moderní technologie Samsung.

Společnost Samsung toho dokáže nabídnout opravdu hodně, pravá demonstrace proběhne 25. února v Kongresovém centru v Praze v rámci festivalu 4FANS.

Mobilní vlajkové lodě

Mobilní telefony od Samsungu dlouhodobě patří k tomu nejlepšímu na trhu. O posílení této pozice v letošním roce postará nová řada Galaxy A 2017. Přímo v PLAYzone aréně budeme mít modely Galaxy A5 a Galaxy A3. Tyhle telefony dokážou opravdu všechno, přijď vyzkoušet! Na místě bude i známý streamer a komentátor Petr "CzechCloud" Žalud, kterého na telefonech Samsung Galaxy budete moci vyzvat v mobilní hře Clash Royale a odnést si i nějaké ceny.

4D aktivity

Seznámit se budete mít možnost i s novou úrovní virtuální reality, 4D VR horskou dráhou. Na chvíli se ocitnete v kůži návštěvníka zabavného parku a zažijete adrenalinovou jízdu. Dostupný bude také 4D VR Icaros, na kterém si budete moci vyzkoušet, jak těžké je někdy dojít do cíle, zapojit budete muset všechny svaly a zkoordinovat každý pohyb. Aktivity si můžete vyzkoušet díky produktům Samsung, telefonu Galaxy S7 a virtuální realitě Samsung Gear VR.

Prohnutý gaming

Počítačové hraní samo o sobě nemůže chybět ani stánku Samsungu, ale i v tomhle se posuneme na nový level. Unikátní novinkou k vyzkoušení bude první herní zakřivený monitor s Quantum Dot technologií - LC27FG70FQUXEN. Rychlá odezva, vysoká frekvence, vysoký kontrast, věrné barvy, co víc si přát? Pro milovníky závodů bude připraven simulátor DiRT Rally se třemi prohnutými monitory a volantem pro opravdu neuvěřitelný požitek z jízdy!

Samsung si toho do PLAYzone arény v galaxii 4FANS připravil opravdu hodně. Mimo výše vypsané aktivity zde bude také fotokoutek #BudAcko - ukaž Áčko a dostaň dárek! My se na vás společně s našimi hosty všechny těšíme už za týden, 25. února v Praze.

Štítky: 4fans, Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.