Přejít k hlavnímu obsahu

Vyzkoušejte si na 4FANS produkty DEV1S

22. 2. 2017 | 12:26 Všechny hry
Produkty herní značky DEV1S budou k vyzkoušení a zakoupení na festivalu 4FANS.Legenda domácího progamingu Ivan "Dev1" Lazarov nebude chybět ani na druhé zastávce PLAYzone arény v letošním roce. Pražský festival 4FANS poctí 25. února svoji návštěvou nejen Dev1, ale také jeho vlastní značka vybavení pravých hráčů - DEV1S.
Výchozí obrázek

Produkty herní značky DEV1S budou k vyzkoušení a zakoupení na festivalu 4FANS.

Legenda domácího progamingu Ivan "Dev1" Lazarov nebude chybět ani na druhé zastávce PLAYzone arény v letošním roce. Pražský festival 4FANS poctí 25. února svoji návštěvou nejen Dev1, ale také jeho vlastní značka vybavení pravých hráčů - DEV1S.

Fanoušci Dev1ho a jeho značky se mohou těšit na celou škálu kvalitních a unikátních herních produktů. K prodeji budou aktuální série hráčských brýlí, herní podložky včetně limitované edice Ladislava "GuardiaN" Kovácse nebo populární digital camo trička a další spousta vychytávek pro všechny hráče a hráčky. Všechny produkty bude možné si na místě vyzkoušet.

Pokud chcete pozvednout svůj herní úm na vyšší level nebo alespoň skvěle u hraní vypadat, určitě příští sobotu do PLAYzone arény doražte. Těšit se na vás bude náš tým i samotný Dev1, který bude v průběhu celého dne produkty demonstrovat a po zakoupení i podepisovat.

Štítky: 4fans, DEV1S
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.