Přejít k hlavnímu obsahu

4FANS: Vyzvi Dev1ho na stánku DELL

21. 2. 2017 | 13:51 Všechny hry
Stejně jako v loňském roce nebude DELL stánek chybět v PLAYzone aréně na 4FANS.Velkým lákadlem celé PLAYzone arény jsou již tradičně hry. Kdo by si nechtěl užít hraní na plné obrátky? Tuhle zábavu zprostředkuje 25. února všem návštěvníkům YouTube festivalu 4FANS stánek společnosti DELL, který nabídne nejnovější mimozemskou techniku Alienware.
Výchozí obrázek

Stejně jako v loňském roce nebude DELL stánek chybět v PLAYzone aréně na 4FANS.

Velkým lákadlem celé PLAYzone arény jsou již tradičně hry. Kdo by si nechtěl užít hraní na plné obrátky? Tuhle zábavu zprostředkuje 25. února všem návštěvníkům YouTube festivalu 4FANS stánek společnosti DELL, který nabídne nejnovější mimozemskou techniku Alienware.

Kdo si bude chtít jen tak zahrát, připravena bude celá škála herních počítačů a notebooků. Největším lákadlem pak bude Dell Alienware Area 51, na kterém se vám nebude sekat žádná nejnovější hra na plné detaily a nabídne tak neskutečný herní zážitek.

Celou sobotu 25. února se bude na DELL stánku pohybovat také legendární slovenský Counter-Strike hráč a člen Síně slávy Ivan "Dev1" Lazarov, kterého bude mít každý z vás možnost vyzvat v 1vs1 aréně na herních noteboocích Alienware. Ať už budete připraveni čelit Dev1mu v našich soutěžích nebo si přijdete jen tak pochillovat, DELL stánek je tou pravou volbou!

Štítky: 4fans, Dell
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.