Přejít k hlavnímu obsahu

eSubawear letí do galaxie 4FANS

21. 2. 2017 | 12:48 Všechny hry
Věděli jste, že přední domácí multiherní tým eSuba má i vlastní internetový obchod? Pokud tomu tak není, tak se určitě na 4FANS musíte stavit na stánku eSubawear.
Výchozí obrázek

Věděli jste, že přední domácí multiherní tým eSuba má i vlastní internetový obchod? Pokud tomu tak není, tak se určitě na 4FANS musíte stavit na stánku eSubawear.

Eshop eSubawear je na trhu již několikátým rokem. Hlavním zaměřením tohoto prodejce je oblečení a jiné výrobky s herní tématikou. V dřívější době byl sortiment zaplněn zbožím americké značky J!NX, dnes si můžete vybrat z celé škály unikátních výrobků.

Koncem loňského roku eSuba spustila novou kolekci týmového oblečení, všechny kusy jako horké novinky jsou k prodeji jak na eshopu, tak budou dostupné i 25. února na 4FANS. Fanoušci předního domácího týmu mají na výběr z několika mikin, dresů, ba dokonce tří velikostí herních podložek nebo 10400 mAh powerbanky. Výběr je opravdu rozmanitý.

Mimo eSubáckých produktů bude v sobotu k zakoupení merchandise známých domácích tváří, jako je Petr "CzechCloud" Žalud, jenž se na stánku také objeví. Na své si přijdou i milovníci her jako Counter-Strike: GO, League of Legends, Hearthstone nebo třeba Minecraft, u eSubawearu si vybere opravdu každý, takže se vidíme již za necelý týden v Kongresovém centru v Praze.

Štítky: 4fans, eSubaWear
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.