Přejít k hlavnímu obsahu

Legend Series: eSuba s konečným skóre 1-4

24. 3. 2017 | 20:27 Counter-Strike 2
Z článků z posledních dvou týdnů by se mohlo zdát, že se evrospkých online soutěží účastní především ROG.eXtatus. Opak je ale pravdou a výdat zde můžeme i další týmy z tuzemské špičky. Stranou nemůže pochopitelně zůstat ani eSuba, jejíž CS:GO tým se již za několik desítek minut utká v prvním zápase Legend Series.UPDATE: Poslední den přinesl alespoň čestný úspěch, když eSuba porazila NetLand 16:13. V posledním zápase si ale na trainu moc nezahráli a prográli 1:16.
Výchozí obrázek

Z článků z posledních dvou týdnů by se mohlo zdát, že se evrospkých online soutěží účastní především ROG.eXtatus. Opak je ale pravdou a výdat zde můžeme i další týmy z tuzemské špičky. Stranou nemůže pochopitelně zůstat ani eSuba, jejíž CS:GO tým se již za několik desítek minut utká v prvním zápase Legend Series.


UPDATE: Poslední den přinesl alespoň čestný úspěch, když eSuba porazila NetLand 16:13. V posledním zápase si ale na trainu moc nezahráli a prográli 1:16.

UPDATE: Ani proti Outlaws není eSuba úspěšná a musí zkousnout i třetí porážku. 

UPDATE: eSuba bohužel prohrává oba úvodní zápasy. Zítra je čeká pokračování proti Outlaws, postup na LAN finále je ale zřejmě již pouze fikcí.


Legend Series je novou soutěží, která hostí celkem 12 týmů, povětšinou ze západní Evropy a {#Česká Republika} eSuba je jediným CZ/SK zástupcem. Formát je poněkud nezvyklý; týmy jsou rozděleny do dvou skupin po šesti, přičemž hrát bude každý s každým BO1. Nejlepší tým z každé skupiny pak postoupí na LAN finále, jež se odehraje v Německu, konkrétně ve městě Siek, kde se bude hrát až na tři vítězné mapy (BO5).

Prizepool v základní části činí 1 404 dolarů a rozdělí si je týmy na 3. až 6. místě. Nejlepší dva týmy totiž získají výhru z prizepoolu finále, jež činí 3 000 dolarů. Dohromady se tedy bude hrát o téměř 4 500 dolarů, což je v přepočtu něco přes 110 000 korun.

Skupina A
#Název týmuVP+/-
1.{#Německo} Legends.de41+6
2.{#Dánsko} Tricked eSports21+18
3.{#Bulharsko} Outlaws3212
4.{#Německo} Planetkey Dynamics32+12
5.{#Česká Republika} eSuba14-25
6.{#Řecko} NetLand04-13

eSuba byla nalosována do skupiny A, kde bude v úvodním dnu jejím soupeřem dvojice německých celků Legends.de a Planetkey Dynamics. Kompletní rozpis můžete vidět níže.

Zápasy jediného českého zástupce
eSuba {#Česká Republika}09:16{#Německo} Legends.de
eSuba {#Česká Republika}04:16{#Německo} Planetkey Dynamics
eSuba {#Česká Republika}07:16{#Bulharsko} Outlaws
eSuba {#Česká Republika}16:13{#Řecko} NetLand
eSuba {#Česká Republika}01:16{#Dánsko} Tricked eSports

Zdroj: hltv.org
Štítky: Legend Series, eSuba