Přejít k hlavnímu obsahu

Xbox se postará o největší herní zónu Utuberingu

19. 4. 2017 | 20:55 Všechny hry
Ve dnech 29. dubna v Praze - Letňanech a 6. května v Brněnském výstavišti bude návštěvníky festivalu Utubering čekat historicky největší největší Xbox herní zóna.Tato herní zóna bude obsahovat rekordní počet herních konzolí Xbox One, vůbec poprvé v České a Slovenské republice bude na jednom místě nainstalovat rovných 100 konzolí Xbox One s těmi nejnovějšími hrami a aktuálními trháky, jako je Forza Horizon 3 a další hity.
Výchozí obrázek

Ve dnech 29. dubna v Praze - Letňanech a 6. května v Brněnském výstavišti bude návštěvníky festivalu Utubering čekat historicky největší největší Xbox herní zóna.

Tato herní zóna bude obsahovat rekordní počet herních konzolí Xbox One, vůbec poprvé v České a Slovenské republice bude na jednom místě nainstalovat rovných 100 konzolí Xbox One s těmi nejnovějšími hrami a aktuálními trháky, jako je Forza Horizon 3 a další hity.

Generace Z, ale i celé rodiny si budou moci vyzkoušet i Xbox One S. Jako jediná herní konzole současnosti je tato konzole vybavená 4K Ultra HD Blu-ray přehrávačem a podporou 4K videí od partnerů jako Netflix.

Nejlepší herní nabídku v historii Xboxu doplní bohatý doprovodný program s exkluzivními hosty, množstvím oblíbených dárečků pro každého a soutěží o hodnotné ceny pro návštěvníky Utuberingu. Se živými vstupy se přihlásí YouTubeři Selassie a Asimister spolu se speciálním hostem Alžbětou Trojanovou. Do všech vstupů a živých streamů se budou moci zapojit i diváci na místě. Mimo to se můžete těšit i na hvězdné trio Gogo, Jirka Král a Pedro.

Přijďte se bavit a vyzkoušet ty nejlepší hry do největší Xbox zóny, kterou najdete v Praze - Letňanech v sobotu 29. 4. a v Brně na výstavišti BVV o týden později, v sobotu 6. 5.

Štítky: Xbox, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.