Přejít k hlavnímu obsahu

Ruský Spartak s vlastním CS:GO týmem

19. 4. 2017 | 23:05 Counter-Strike 2
Ruská společnost Spartak nabírá pod vlastní křídla ruskou CS:GO sestavu, která bude plnohodnotně reprezentovat tento populární gigant.Jako samotná sportovní společnost vznikla již v roce 1921 na území Moskvy již zesnulým bývalým ruským fotbalovým a hokejovým hráčem Nikolajem Starostinem. V současné době je prezidentem celé společnosti osmašedesátiletá žena, bývalá sovětská veslařka Anna Aljošinová, která získala bronzovou medaili z olympijských her v Montrealu v roce 1970.
Výchozí obrázek

Ruská společnost Spartak nabírá pod vlastní křídla ruskou CS:GO sestavu, která bude plnohodnotně reprezentovat tento populární gigant.

Jako samotná sportovní společnost vznikla již v roce 1921 na území Moskvy již zesnulým bývalým ruským fotbalovým a hokejovým hráčem Nikolajem Starostinem. V současné době je prezidentem celé společnosti osmašedesátiletá žena, bývalá sovětská veslařka Anna Aljošinová, která získala bronzovou medaili z olympijských her v Montrealu v roce 1970.

Zkušený kapitán týmu Spartak Anatolij "liTTle" Jašin (zdroj: HLTV

Pod záštitou této společnosti hraje jak fotbalový klub FC Spartak Moskva, tak hokejový tým HC Spartak Moskva, tudíž tato značka je na ruském území opravdu velmi populární. Nenechte se však zmást. Nově podepsaná CS:GO sestava nemá nic společného jak s fotbalovým, tak s hokejovým týmem, kromě samotného názvu Spartak.

My se však přesuneme k samotné CS:GO sestavě, jejíž kapitánem je osmadvacetiletý zkušený ruský hráč Anatolij "liTTle" Jašin. Pětičlenný celek, který vystupoval od začátku dubna na scéně pod názvem týmu RuSh3D odehrál pospolu již šest oficiálních zápasů a celkem patnáct map. Statistická bilance je lehce nadprůměrná, jelikož první dva zápasy ruský tým prohrál, ovšem v následných čtyřech dokázal vzejít jako vítěz.

První ostrá zkouška čeká tým Spartak již dnes od 17:00, kdy se utká v online turnaji Headshot Cup #1 v zápase BO2 s celkem PENTA eSports. 

Současná sestava týmu Spartak:

{#Ruská federace} Anatolij "liTTle" Jašin
{#Ruská federace} Pavel "AERO" Surmač
{#Ruská federace} Artem "Art" Ševčenko
{#Ruská federace} Dmitrij "facecrack" Aleksejev
{#Ruská federace} Anton "kibaken" Kolešnikov

Zdroj: hltv.org
Štítky: Spartak