Přejít k hlavnímu obsahu

ROG.female posiluje Mishulkaa, nikky na lavičce

7. 6. 2017 | 20:52 Counter-Strike 2
Dlouhých deset měsíců od svého vzniku vydržela sestava ROG.female bez jediné změny.Ten den přichází dnes, kdy se nejstabilnější domácí ladies tým za dlouhou dobu rozhodl provést první změnu od svého prvního oficiálního zápasu loni v srpnu. Ještě o víkendu jsme mohli holky vidět bojovat v rámci pražského showmatche na ROG Extreme Gaming na 60metrovém jeřábu, poté se však začal řešit přestup, který se již brzy objevil na jejich fanpage jako oficiální.
Výchozí obrázek

Dlouhých deset měsíců od svého vzniku vydržela sestava ROG.female bez jediné změny.

Ten den přichází dnes, kdy se nejstabilnější domácí ladies tým za dlouhou dobu rozhodl provést první změnu od svého prvního oficiálního zápasu loni v srpnu. Ještě o víkendu jsme mohli holky vidět bojovat v rámci pražského showmatche na ROG Extreme Gaming na 60metrovém jeřábu, poté se však začal řešit přestup, který se již brzy objevil na jejich fanpage jako oficiální.

nikky si v sobotu užila svoji dosud poslední akci v dresu ROG.female - Zdroj: ROG Extreme Gaming

Kdo že tedy řady ROG.female opouští? Ve své podstatě nikdo. Změny v týmu se dotknou Dominiky 'nikky' Strečanské, jež se přesouvá na pozici náhradnice. Novou posilou dívčího týmu se stává bývalá hráčka nEophyte.ladies nebo no-org.fe Michaela 'Mishulkaa' Čáslávská. Pozorní fanoušci domácí scény mohli tohle jméno vídat v nejednom chlapeckém týmu a právě tyto cenné zkušenosti by mohly nejlepší domácí ladies tým posunout opět o level výše.

Nová tvář zažila svoji premiéru na včerejším duelu ESL Summer Open ligy, kde ROG.female v zápase o první místo ve skupině skolily francouzské BzK.Esport. Díky tomu se po pěti zápasech mohou pyšnit 15 body a ztrátou jediné mapy. Do play-off více než dobrá pozice.

K přesunu ze základní sestavy se na své fanpage vyjádřila samotná nikky:

„Neodchádzam, nevyhadzujú ma, stále som ROG.female. Babám budem pomáhať a vedia, že keď bude treba som tu pre ne. Veď mi boli druhou rodinou. Prečo ma vymenili? Poslednú dobu som nezapadala, hlavou som veľakrát bola niekde inde, celkovo môj pohľad na hru a spôsob myslenia v hre sa začal hrozne meniť, často som bola nepríjemná za úplné nezmysli, individuálne som sa začala zhoršovať. Baby sa chcú posunúť ďalej, preto muselo niečo nové prísť a zmena, ktorá nastala, nie je zlá. Mishulkaa je veľmi kvalitná hráčka – pre mňa, na našej CZ/SK female scéne je TOP1.“

Aktuální složení ROG.female:

{#Česká Republika} Jana 'jance.' Kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Růžena 'afrodita' Quachová
{#Slovenská Republika} Eva 'kRAViCkA' Urbanová
{#Česká Republika} Michaela 'Mishulkaa' Čáslavská

{#Slovenská Republika} Dominika 'nikky' Strečanská - náhradnice
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

Zdroj: ROG.female
Štítky: ROG.female
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.