Přejít k hlavnímu obsahu

Overwalk se rozpadá

22. 6. 2017 | 11:53 Counter-Strike 2
Jeden z nejperspektivnějších mladých u nás ohlásil ke dni 21. června svůj rozpad. Sestava Overwalk během svého působení na tuzemské herní scéně dokázal uspět v mnoha ligách.
Výchozí obrázek

Jeden z nejperspektivnějších mladých u nás ohlásil ke dni 21. června svůj rozpad. Sestava Overwalk během svého působení na tuzemské herní scéně dokázal uspět v mnoha ligách.


Tým Overwalk na turnaji v Trenčíně, kde získal první místo. FOTO: Overwalk Facebook

Rozpad se děje i přesto, že Overwalk patřil k přední herní špičce a krom tuzemských turnajů překvapoval i v pětadvacáté sezóně ESEA lig. Najednou však přišla zpráva, jak rána z nebes, a to rozpad celé sestavy. Tento tým jste mohli zahlédnout například na předních pozicích MČR klasifikace, v ROG COOL lize nebo v HITPOINT Masters, kde kluci ukázali krásnou souhru. 

Vyjádření kapitána týmu dzejkyho:

„Ako už môžete vidieť, tak aj naša cesta sa skončila. Som z toho všetkého sklamaný, po pol roku trénovania, driny a celkom dobrých výsledkov prišli slabšie chvíle a už sa to skončilo výmenou jedného hráča, konkrétne mňa, a dúfaním, že to bude to správne rozhodnutie. Vedel som, že štyria mladí a talentovaní hráči nevydržia bez niekoho, kto to držal pokope celý ten čas, a tak sa aj stalo. Pár dní po mojom odchode odišiel aj L3m_ON, ďalej nasledovali invity jednotlivých hráčov a nakoniec sme každý úplne inde. Chcel by som hlavne poďakovať chalanom za nové skúsenosti, zážitky a skvelé výsledky na to, akí sme boli "noname", a taktiež organizácii Overwalk za poskytnuté podmienky. Dúfam, že chalani sa na našej scéne nestratia a presadia sa časom aj mimo CZ/SK.“

Bývalá soupiska Overwalk:

{#Slovenská Republika} Miloš "dzejky" Frčo
{#Slovenská Republika} Maroš "Ducky" Režňák
{#Česká Republika} Adam "neofrag" Zouhar
{#Česká Republika} Jiří "L3m_ON" Krátký
{#Slovenská Republika} Tomáš "Lex0ne" Macuška

Štítky: Overwalk