Přejít k hlavnímu obsahu

MČR klasifikace vrcholí posledním ONS turnajem

16. 10. 2017 | 21:05 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Víkendové Mistrovství Slovenska určilo kurz, přistání se blíží, tedy v našem případě závěr kvalifikace na MČR 2017. Po poslední bodované offline akci sezóny zbývá dohrát poslední online turnaj, konkrétně závěrečný One Night Stand v úterý a následné finále CZC.CZ MČR turnajové série ve středu. Po datu 18. října již budeme znát finální osmičku postupujících na brněnské finále, v tuhle chvíli jsou však poslední sloty ještě otevřeny. Na sedmé a osmé příčce sedí díky víkendovému úspěchu Pyctophobia a Eclot Gaming, které však pronásledují Gunrunners.AOC. Desátý v pořadí eEriness E-BLUE už je bohužel z kola stejně jako Team Brute venku.

Úterý 3. říjnaCZC.CZ MČR One Night Stand #95
Sobota 7. říjnaCZC.CZ MČR One Night Stand #96
Úterý 17. říjnaCZC.CZ MČR One Night Stand #97
Středa 18. říjnaCZC.CZ MČR turnajová série - finále

 

CZC.CZ - Ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou má ve svém sortimentu přes 40 000 druhů produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality. Díky vlastním skladům a pobočkám po celé České republice dodávají veškeré zboží ještě ve stejný či následující den od objednání.

 

Rozdělení bodů na CZC.CZ MČR One Night Stand #97:

  • 1. místo: 50 MČR bodů
  • 2. místo: 30 MČR bodů
  • 3. a 4. místo: 18 MČR bodů (v případě odehrání zápasu o 3. místo se dělí na 20 a 16)
  • 5. až 8. místo: 12 MČR bodů
  • 9. ža 16. místo: 6 MČR bodů

    Pozn.: v případě účasti menšího počtu týmů se počet bodů a bodovaných týmů snižuje

Na finále turnajové série postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii; příkladem 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým. Pro sbírání bodů pro finále turnajové série je nutností mít založený MČR tým a vyplněné MČR ID v příslušném turnaji!

Rozdělení bodů na finále CZC.CZ MČR turnajové série:

  • 1. místo: 50 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo: 30 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. a 4. místo: 18 MČR bodů (v případě odehrání zápasu o 3. místo se dělí na 20 a 16)
  • 5. až 8. místo: 10 MČR bodů

Štítky: CZC.CZ, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.