Přejít k hlavnímu obsahu

Rush se vrací, podepisuje s kt Rolster

6. 12. 2017 | 21:44 League of Legends
Dne 6. prosince jungler Lee "Rush" Yoon-jae podepsal smlouvu s kt Rolster. I když tým prodloužil smlouvy celé základní sestavě z loňského roku, do týmu krom Rushe přichází i midlaner Son "Ucal" Woo-hyeon a nový trenér Son "Sonstar" Seung-ik.
Výchozí obrázek

Dne 6. prosince jungler Lee "Rush" Yoon-jae podepsal smlouvu s kt Rolster. I když tým prodloužil smlouvy celé základní sestavě z loňského roku, do týmu krom Rushe přichází i midlaner Son "Ucal" Woo-hyeon a nový trenér Son "Sonstar" Seung-ik.


Tým kt Rolster oznámil tři nové členy League of Legends na svém Twitteru, na což ihned reagovala zejména severoamerická média. Rush totiž nejenže hrál v NA LCS, ale určitou dobu byl také velmi oblíbeným streamerem na platformě Twitch. Korejský jungler se do Severní Ameriky dostal po neúspěšných zkouškách do SK Telecom T1 v roce 2014. 

Premiéru si Rush odbyl v týmu Team Impulse, které dovedl v páté sezóně až ke čtvrtému místu NA LCS Summer. To bohužel znamenalo nepostup na světový šampionát. Rush však získal cenu za nejlepšího hráče léta a společně s Impactem si brzy našel místo v Cloud9. Tohle působiště musel ale Rush kvůli pozměněným pravidlům ohledně importovaných hráčů po půl roce opustit, počemž začal pravidelně streamovat a bavit tak své fanoušky. 

V roce 2017 však jakoby se po něm slehla zem. Stream už nezapnul a přestal hrát i SoloQ. Fanoušci se domnívali, že už ho veřejnost nikdy neuvidí. V Koreji ale nedávno znovu začal spamovat ranked hry a brzy se vyšplhal do challengeru na korejském serveru. Toho si všiml i kt Rolster, který s ním brzy navázal kontakt a podepsal smlouvu. Midař Ucal byl také vyscoutován do kt Rolster z korejského žebříčku, kde si dlouho držel první místo.

Kouč Sonstar bude v týmu působit spíše jako asistent. Na pozici AD Carry se představil v týmech Incredible Miracle a následně i v evropském Giants Gaming. Tam vloni začal i kariéru strategického kouče a brzy se na této pozici vrátil do Koreje do týmu Aurora. Přestup pod křídla kt Rolster je i pro něj velká příležitost, jelikož tým aspiruje na ty nejvyšší cíle.

kt Rolster 2018

{#Korejská republika} Song "Smeb" Kyung-ho 
{#Korejská republika} Go "Score" Dong-bin, Lee "Rush" Yoon-jae  
{#Korejská republika} Heo "PawN" Won-seok, Son "UcaL" Woo-hyeon 
{#Korejská republika} Kim "Deft" Hyuk-kyu 
{#Korejská republika} Cho "Mata" Se-hyeong 
{#Korejská republika} Oh "ZanDarc" Chang-jong, Son "S0NSTAR" Seung-ik, Jung Je-seung 

 

Zdroj: Inven
Štítky: KT, LCK