Přejít k hlavnímu obsahu

Známe kompletní obsazení CZ/SK finále V4 FSF

31. 1. 2018 | 16:26 Counter-Strike 2
První otevřená CS:GO CZ/SK kvalifikace na V4 Future Sports Festival je za námi. Pojďme si popsat průběh kvalifikace a říct si, kdo postoupil a kdo naopak bude muset zabojovat v kvalifikaci číslo 2.EDIT: Za námi už je také druhá národní kvalifikace a ta určila zbylou čtveřici účastníků národního kola tohoto velkého turnaje. Dočkali jsme se v ní několika týmů, které nezvládly první kvalifikaci, ale i několika nových, co se v první kvalifikaci neobjevily. 
Výchozí obrázek

První otevřená CS:GO CZ/SK kvalifikace na V4 Future Sports Festival je za námi. Pojďme si popsat průběh kvalifikace a říct si, kdo postoupil a kdo naopak bude muset zabojovat v kvalifikaci číslo 2.

Do první kvalifikace nastoupilo množství favorizovaných týmů, stejně jako mixů, takže v kvalifikaci nechyběl žádný z předních CZ/SK hráčů. Dočkali jsme se také premiér několika nových sestav. V nové sestavě se tak objevily například týmy eSuba, Majestic Lions, Gunrunners nebo Team Gravity.

Největšími favority kvalifikace byly bez pochyb týmy eXtatus a Universe, což oba týmy dokázaly potvrdit, když oba celky prošly kvalifikací bez ztráty mapy a zajistily si tak místo v uzavřeném národním finále. Další dvě postupová místa si zajistily dva mixy, přesněji česko-bulharský mix SSD v čele s Azakem, oKKem a Canniem, a mix s názvem 2FAST2FURIOUS. Právě druhý jmenovaný mix svůj postupový zápas proti týmu :thinking: prohrál, po problémech K1FiDy s ESL Wire Anticheatem byl však zápas kontumován a místo v další části tak získali 2FAST2FURIOUS. 

Pro spoustu favoritů ale skončila kvalifikace zklamáním a svůj pokus o to dostat se V4 Future Sports Festival si budou muset zopakovat. V druhé kvalifikaci tak například uvidíme týmy jako eSuba, Majestic Lions, Gunrunners, ROG Squad nebo Team Gravity.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.