Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers odhalují novou sestavu s bývalým sniperem Vega Squadron

27. 4. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Na začátku dubna oznámil odchod z HellRaisers ANGE1. K němu se přidali nukkye, který uvedl jako důvod jeho nedostatečnou znalost ruštiny, a crush. Z původní sestavy zůstal v nové pětici pouze Flarich, ke kterému se přidají další zajímavá jména. Jedním z nich je bývalý sniper z Vega Squadron.
jR
jR

Po odchodu Kirilla "ANGE1" Karasiowa a dalších dvou hráčů zůstali na lavičce Vadim "Flarich" Karetin a Ivan "AiyvaN" Semenets. Manažer týmu HellRaisers, který se stává i novým koučem, si do nové sestavy vybral pouze Flaricha. K němu se připojí bývalý sniper z Vega Squadron Dmitriy "jR" Chervak. Tuto pětici pak uzavřou dva ruští hráči Nikita "JIaYm" Panyushkin a Dmitriy "ProbLeM" Martinov, kteří se stejně jako jR zúčastnili uzavřené kvalifikace na CIS Minor, spolu s Nikolajem "kalinka" Rysakovem. Novou sestavu budeme v akci moci sledovat v ESEA MDL Season 34, kde slot vybojovalo minulé složení, které skončilo na 5. až 6. místě.

K přestupu se vyjádřil CEO HellRaisers Alex "Magician" Slabukhin:

Jsem šťastný, že můžeme konečně oznámit novou sestavu HellRaisers. Děkujeme vám za věrnost a důvěru. Jsem si jist, že naše nová sestava bude jedna z nejlepších a vy na nás budete pyšní. Brzy zveřejníme video o tom, jak byla tato sestava vytvořena, co hráči zkoušeli a co očekáváme od budoucnosti.

Nová sestava HellRaisers je následující:

 Lotyšsko Vadim "Flarich" Karetin
 Litva Nikolaj "kalinka" Rysakov
 Ukrajina Dmitriy "jR" Chervak
 Rusko Dmitriy "ProbLeM" Martinov
 Rusko Nikita "JIaYm" Panyushkin

 Rusko Rustam "TsaGa" Tsagolov – trenér

Štítky: HellRaisers