Přejít k hlavnímu obsahu

Overwalk se po dvou a půl letech vrací na scénu s novou sestavou

11. 5. 2020 | 15:31 Counter-Strike 2
Psal se rok 2017, kdy vítězi světového Majoru byli Gambit Esports a na domácí scéně stále v eEriness aktivně působil blade. Koncem tohoto roku ale současně vedle dalšího dění skončila organizace Overwalk, která ve svých řadách měla vždy pouze CS:GO týmy.
Overwalk
Overwalk

Pod křídly Overwalk herně začal růst NEOFRAG, jednu offline akci si za něj vítězně odstřílel K1-FiDa a jeho barvy hájil také dnešní kapitán slovenského ENC týmu vergiL. Tohle už ale je, stejně jako momenty z úvodníku, několik let stará historie, která však nyní bude mít svého pokračovatele. Organizace se odmlčela přesně 1. prosince, kdy na svých sociálních sítích sdílením našeho článku vítala poslední sekci. Nyní přichází návrat.

Scéna se však za uplynulých 2,5 roku posunula a Overwalk bude muset začít pěkně od píky. Při comebacku na scénu tak nepřichází žádná profláknutá jména, ale pětice mladých střelců, kteří si své místečko na scéně musejí teprve vybojovat. Takto ale Overwalk začal i svého času, takže této přirozené cestě moc dobře věří. V čele týmu se nachází Volt, o kterém bylo nedávno naposledy slyšet v souvislosti se Cyber Gaming. Jeho parťákem je již od roku 2016 cisa, s nímž bude pokračovat i nyní. Společnou historii mají také dva další hráči sestavy, FirsT a M1nt. Celou pětici, dosud známou jako 2old, doplňuje jediná nová tvář s přezdívkou M9rket. Navazovat tato sestava má opravdu na co, tak uvidíme, jestli v nejbližší době na online turnajích ukáže svůj potenciál.

CS:GO tým Overwalk vypadá takto:

 Česká republika Vojtěch 'Volt' Klíma
 Česká republika Jakub 'cisa' Cisárik
 Česká republika Fanda 'FirsT' Urjinkhand
 Česká republika Jan 'M9rket' Ferkl
 Česká republika Vojtěch 'M1nt' Pauš

Zdroj: @overwalkG
Štítky: Overwalk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.