Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda Formule 1 zakládá svůj vlastní esportový tým

9. 11. 2020 | 21:27 Všechny hry
Mladý brit, závodník McLarenu Lando Norris, odhalil svůj projekt, který delší dobu propagoval na svých sociálních sítích. Tímto projektem bude jeho nový esportový tým jménem Quadrant. Lando tak půjde po stopách jeho kolegy Romaina z McLarenu, který už tento krok udělal pár měsíců před ním.
Lando Norris
Lando Norris

Sám Lando na svém streamu na Twitchi prohlásil, že Quadrant je věc, kterou chtěl dělat už dávno, karanténa podle jeho slov všechno urychlila. Lando však nechce tento projekt zaměřit jen na virtuální závody, v budoucnu chce rozšířit svoje možnosti i do dalších her.

Lando spojil své síly při zakládání Quadrantu s Jamiem McLaurinem z Veloce Esports, aby dal o svém novém týmu vědět dál do světa. Tato společnost vytvořila například sérii závodů, která na začátku tohoto roku nahradila závody F1, tehdy odložené kvůli nákaze COVID-19.

Závodníkův Twitch kanál se blíží ke hranici 700 000 sledujících a jeho průměrná sledovanost je kolem 15 000 diváků na stream. Zakládá se však i YouTube kanál týmu Quadrant, na kterém budou vydávána herní videa zatím směřována na okolí formule 1. Se založením esportového týmu Lando také poodhalil svojí módní kolekci, která se ponese v jeho oblíbených barvách.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: F1 Esports, Twitch