Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo má dle komentátorů největší šanci na výhru na Samsung Midseason turnaji?

24. 6. 2021 | 21:31 Brawl Stars
Již zítra vypukne Samsung Midseason turnaj, jímž vás bude provádět trojice Ogy, skeri a Lexinka. Od jakého týmů očekávají zisk zlata? A komu věří na pozici v nejlepší čtyřce?
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone
Ogy
Ogy
Zdroj: PLAYzone

Sice se ve sférách esportu nepohybuju na denní bázi, ale jednoznačným favoritem na nejvyšší schůdek stupínku vítězů je tým Sampi.Tipsport. Nejenom, že obsadili zlatou na loňském MČR, ale letos se opět předvádí coby špička v MČR bodování. Všechno se ale ještě může změnit, protože hned za klukama ze Sampi jsou eKoVy a Pepis.shop, kteří letos předvádějí taky skvělé výkony. Overkill Gaming si momentálně drží svou čtvrtou pozici – inu, kdo ví, jak dlouho se na ní ohřejí. Sám jsem zvědavý na výsledky a doufám, že se tu to pořadí ještě pořádně prohází, ať je to co nejzajímavější!

1. Sampi.Tipsport 
2. Pepis.shop 
3. eKoVy 
4. Overkill Gaming 

skeri
skeri
Zdroj: PLAYzone

1. místo: Sampi.Tipsport

Kdo by pochyboval o týmu, který už druhým rokem dominuje domácí scénu? Já rozhodně ne, i když si dovolím tvrdit, že loňské mistry čeká zatraceně složitý turnaj. V poslední době jim začínají šlapat na paty týmy z užší špičky (o tom více později), takže tu máme šanci na nějaké překvapení. Je také otázkou, v jaké herní pohodě Sampi tenhle víkend zastihne a jestli si udrží konzistentní výkon po celou dobu turnaje. Nicméně pořád platí, že tenhle celek je sázka na jistotu. 

2. místo: eKoVy 

I tady si dovolím tvrdit, že vsadím celkem jistě. Nováček letošní sezony si vede extrémně dobře a v současné chvíli je asi jediný, kdo může pomýšlet na sesazení Sampi z jejich trůnu. Stačí „jenom“ zahrát bezchybný turnaj, což se může pro hráče bez zkušeností z MČR a jiných větších akcí ukázat jako problém. Už v tuhle chvíli se na ně upírá zrak mnoha fanoušků a během turnaje tlak jenom poroste. Pokud ho zvládnou, finále je nemine. Pokud mu podlehnou, stále asi skončí v nejlepší čtyřce, ale to jim nestačí. 
 

3.místo: Pepis.Shop 

Tady už začíná jít do tuhého, protože na TOP 4 si brousí zuby rozhodně víc než čtyři týmy. Tím nejvýraznějším je asi Pepis.Shop, o kterém se dá říct, že už je tradičním účastníkem turnajů. I přesto ale v poslední době bojují s formou, takže se může snadno stát, že z „věčně druhého“ týmu spadnou na bronzovou pozici. Jejich výkonům dlouhodobě chybí konzistence a z toho důvodu bych je nepředpověděl jak jednoho z finalistů. Vyveďte mě z omylu, hoši, a budu mile překvapen. 

4.místo: Overkill Gaming 

Jestli Overkill něco vyzdvihuje, jsou to individuální kvality jednotlivých hráčů. Jestli naopak Overkill něco sráží, je to krátké společné působení. Jedna série na sehrání zkrátka nestačí a takhle velký turnaj vám neodpustí jedinou chybu. Do budoucna má tenhle celek šanci probojovat se do top tieru domácí scény, ale teď jim k tomu ještě jeden, dva kroky chybí. Každý fanoušek kvalitního Brawl Stars by však tenhle tým měl s velkým zájmem sledovat. 

Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone

Nenápadně jsem si vybrala z každé skupiny ten podle mě nejsilnější tým. Nebudu lhát, u některých skupin to bylo o dost těžší než u jiných. Ze skupiny A jsem si vybrala Sampi a ti mají podle mě (a předpokládám, že i podle mých kolegů) největší šanci na úspěch, přece jen, jak by řekl skeri, jsou to naši „Sampióni“ z minulého roku a vedou i letošní žebříček bodování MČR, takže tady asi nemáme moc o čem debatovat. Ze skupiny B jsem si vybrala Overkill Gaming, i přesto, že zrovna tady mám svůj oblíbený Gifted, ale jakožto objektivní koblížek jsem musela volit takto, klukům jsem přidělila třetí místo, jelikož mám za to (i MČR bodování se mnou souhlasí), že sestava eKovy je silnější. Křemílek, Rajče, Sochynko a Icy nám zatím ukázali, že na to opravdu mají, ale Sampi, myslím si, stále ještě překonat nezvládnou. Ze skupiny C jsem si vybrala Enterprise, šestý tým z MČR bodování i přesto, že se jim moc nedařilo a na jedno měsíční finále se dokonce ani nedostali, si myslím, že Makabu a jeho spoluhráči Zizik, Evan a Lemur si zaslouží místo v mojí TOP 4. Nicméně už teď můžu říct, že moje predikce dopadají vždy úplně opačně, takže se přijďte kouknout na stream a můžete se mnou hrát bingo, zda mi to aspoň jednou v kariéře vyjde. 

1. Sampi 

2. eKovy 

3. Overkill gaming 

4. Enterprise 

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend