Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v Portugalsku

22. 12. 2006 | 15:05 Counter Strike 1.6
Portugalská Counter-Strike scéna prošla nedávno několika změnami, o které se zasloužili především dva přední týmy. První změna se týkala týmu drawback, který oznámil odchod hráče jménem Ricardo "foxj" Pacheco. Ricardo se k drawback (dříve excello.cs) připojil teprve před několika týdny, ale patrně nebyl spokojen se zázemím tohoto týmu a tak se rozhodl své působení zde ukončit.
Výchozí obrázek
Portugalská Counter-Strike scéna prošla nedávno několika změnami, o které se zasloužili především dva přední týmy. První změna se týkala týmu  drawback, který oznámil odchod hráče jménem  Ricardo "foxj" Pacheco. Ricardo se k drawback (dříve  excello.cs) připojil teprve před několika týdny, ale patrně nebyl spokojen se zázemím tohoto týmu a tak se rozhodl své působení zde ukončit.

Poslední dobou má tým drawback velmi nestabilní výsledky, kdy na nedávném MindZone's CoolerMaster Tournament překvapivě prohráli ve finále 16-2, ale oproti tomu se jim velmi vydařil Portugals exotic cup, kde dokázali zvítězit nad všemi předními týmy Portugalska. Podle Ricarda byl ovšem největší problém v nedostatku tréninku, kdy drawback hráli pouze dvakrát týdně.

Proto se rozhodl dát dohromady několik talentovaných hráčů a znovu vytvořit tým  kiyoshi, kterému se dařilo v kvalifikaci na ESWC.

Sestava kiyoshi:

 Ricardo "foxj" Pacheco
 Tiago "duzt" Gonçalves
 Pedro "hardcore" Polónia
 Tiago "ryo" Lobo
 Tiago "weapoN" Pacheco

Samozřejmě tento krok se dotkl i Ricardova původního týmu. Avšak  Emanuel "nImp" Carneiro (CEO týmu drawback) oznámil, že končit nehodlají a budou dále hrát v následující sestavě:

 José "Monk" Maganinho
 Bruno "phrz" Barbosa
 Nuno "BUX" Simões
 Ricardo "Eskondido" Folha
 Tomás "Advent" Pacheco

zdroj: www.meetyourmakers.com