Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké je to střílet ze zbraně ve hře oproti realitě? Mazarini a spajKK vyrazili na střelnici

3. 7. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Se začátkém nové sezóny ve hře Escape from Tarkov byli streameři Mazarini a Spajkk pozvaní do České zbrojovky v Uherském Brodě, aby na hru byli dostatečně připravení. Oba dva streameři si vyzkoušeli zbraně na živo a získali nové zkušenosti. Mazarini odmítá hrát s profíkama, prý si hru zahraje radši sám.
Spajkk a Mazi na střelnici
Spajkk a Mazi na střelnici
Zdroj: Facebook

Na domácí půdě, především u fanoušků PUBG, tyto dva asi netřeba představovat. Pokud by je však někdo neznal, tak Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin "spajKK" Beneš jsou dva oblíbení streameři, kteří mají rádi hlavně střílečky. Jejich nejoblíbenější hrou je již zmíněné PUBG, kde spolu zaznamenali zajímavé úspěchy a sám spajKK zde odstartoval svou herní kariéru. Momentálně však mají v hledáčku Escape from Tarkov.

Jelikož v EFT začíná nová sezóna, rozhodli se hru vyzkoušet. Mazarini ale už od začátku odmítá hrát s profíky a vtipně komentuje hraní spajKKa s Goesem, který hru již hraje nějaký ten pátek a jeho dovednosti jsou na vysoké úrovni. Podle Mazariniho hraní s profíkem kazí zážitek. Hra má pro něj výjimečné kouzlo, a proto si hru zahraje pouze s nováčkem spajKKem, nebo sám. „Já osobně děkuji všem nabídkám o duo nebo o loot, ale odmítám hrát tu hru s kýmkoliv, kdo má nahráno alespoň 2x víc jak já. Ta hra má kouzlo a já o to kouzlo přijít nechci! Chci to zažít a to, že mě to bude po cestě bolet, tak to má být,“ podotkl na svých sociálních sítích.

Jako vstup do nové sezóny a objevení této hry byl Mazarini společně se spajKKem pozván do České zbrojovky, kde si měli zbraně vyzkoušet na vlastní kůži. Na jejich Instagramech a ostatních sociálních sítích jsme se mohli přesvědčit, jak to vypadá, když se profesionálové ve hrách snaží poprvé střílet ze stejných zbraní v realitě. Celou jejich návštěvu natáčeli na svůj Twitch kanál. Pro oba dva to byla velká zkušenost, kterou mohou předat svým divákům, při hraní Escape from Tarkov.

Zbraně irl
Zbraně irl
Štítky: Spajkk, mazarini