Přejít k hlavnímu obsahu

Team Excello má novou Counter Strike sekci

14. 9. 2007 | 00:00 Counter Strike 1.6
Nejznámější portugalská herní organizace Team Excello, včera představila svůj Counter Strike tým. Nově příchozími jsou hráči z dánského týmu DOGTAG, kteří tak nahradí původní kanadský tým. Ten se rozpadl po skončení Kanadské WCG kvalifikace, když se jeden z hráčů rozhodl přejít do inactivity.Tým se tedy bude, pod vedením kapitána Rasmuse "FaagaN" Møllera, snažit prokázat své kvality na mezinárodní úrovni. Zajímavostí je, že všichni hráči současné sestavy již pod hlavičkou Excella hráli, konkrétně jako dánská sekce tohoto multiklanu před dvěmi lety.Zkušeností mají tito borci jistě na rozdávání, mezi jejich předešlá působiště patří například známý dánský celek NoA nebo týmy clan-it a FEARME. Poprvé se tito hráči s novou organizací za zády představí v Dánské e-Sports lize, kde nastoupí proti týmu majestic. Zápas se bude hrát příští pondělí od 21:30 CET.Vyjádření kapitána týmu Rasmuse "FaagaN" Møllera:
Výchozí obrázek

Team ExcelloNejznámější portugalská herní organizace pg Team Excello, včera představila svůj Counter Strike tým. Nově příchozími jsou hráči z dánského týmu dk DOGTAG, kteří tak nahradí původní kanadský tým. Ten se rozpadl po skončení Kanadské WCG kvalifikace, když se jeden z hráčů rozhodl přejít do inactivity.

Tým se tedy bude, pod vedením kapitána dk Rasmuse "FaagaN" Møllera, snažit prokázat své kvality na mezinárodní úrovni. Zajímavostí je, že všichni hráči současné sestavy již pod hlavičkou Excella hráli, konkrétně jako dánská sekce tohoto multiklanu před dvěmi lety.

Zkušeností mají tito borci jistě na rozdávání, mezi jejich předešlá působiště patří například známý dánský celek dk NoA nebo týmy dk clan-it a dk FEARME. Poprvé se tito hráči s novou organizací za zády představí v Dánské e-Sports lize, kde nastoupí proti týmu dk majestic. Zápas se bude hrát příští pondělí od 21:30 CET.

Vyjádření kapitána týmu Rasmuse "FaagaN" Møllera:

Máme velkou radost, že můžeme oznámit naše spojení s organizací Excello. Je to pro nás obrovská šance dokázat něco velkého. Se stabilní sestavou a podporou od Excella věříme, že jsou naše možnosti nekonečné.

Sestava Team Excello:

dk Rasmus "FaagaN" Mølle
dk Henrik "Ktulu" Torp
dk Flemming "zecer" Pedersen
dk Mads "bott" Bott
dk Per "DP" Jensen