Přejít k hlavnímu obsahu

Neporaženi! Jarní sezóně nejvyšší české ligy zatím vládnou Entropiq a eSuba

29. 1. 2022 | 11:16 League of Legends Reportáž
Nová sezóna už je tady nějaký ten pátek a tudíž je na čase zavítat v našem shrnutí do nejvyšší české League of Legends ligy Mastercard Hitpoint Masters. S příchodem Entropiqu se dalo očekávat, že eSuba bude mít konečně konkurenci a zatím to opravdu vypadá, že se dočkáme strhující bitvy o titul, protože ani jeden z týmů ještě stále nezaváhal.
Entropiq zůstává nadále neporažen!
Entropiq zůstává nadále neporažen!
Zdroj: Entropiq

Na derby eSuba vs. Entropiq si ještě pár dní budeme muset počkat, ale už teď můžeme ze zatím předvedených výkonů odhadovat, že se bude jednat o napínavou bitvu. Entropiq, jakožto nejnovější přírůstek na domácí League of Legends scéně, zvládá své zápasy bravurně a podle očekávání nedává svým soupeřům jakoukoliv šanci. U hráčů modré krve z eSuby se můžeme bavit o tom samém, akorát s rozdílem, že svůj zápas v rámci čtvrtého kola proti Cryptova odehrají v náhradním termínu. Důvodem k odložení byly technické problémy v turnajovém klientu. Ovšem dá se očekávat, že by v tomto klání nemělo dojít k žádnému překvapení a eSuba rovněž zůstane neporažena.

Ve zbytku tabulky to vypadá zajímavě, protože všechny týmy zde působí velice vyrovnaně. Nejlépe je na tom zatím Dynamo Eclot se skóre 2–2. Na téhle pozici se k nim brzy přidá i jeden tým z dvojice SINNERSBrute. Stejně jako v případě eSuby, tak i tady nastaly technické problémy v klientu a tím pádem si na jejich zápas budeme muset počkat. Poslední příčky v tabulce okupují Inside Games a Dark Tigers. Speciálně Inside Games se mohli nacházet daleko výše, kdyby se jim v zápasech proti SINNERS a Cryptova vedlo o chlup lépe. Další kolo je na programu v pondělí 31. ledna od 18:00 a hned v prvním duelu na sebe narazí Entropiq a Brute.

Tabulka po čtvrtém kole
Tabulka po čtvrtém kole
Zdroj: Hitpoint
Štítky: Hitpoint, eSuba, Entropiq
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.