Přejít k hlavnímu obsahu

Valkyrae oznámila své plány pokračovat ve streamování výhradně na YouTube Gaming

1. 2. 2022 | 17:57 YouTube
Populární tvůrkyně obsahu a spolumajitelka organizace 100 Thieves Valkyrae oficiálně oznámila další krok ve své kariéře. Poslední dva roky strávila tvorbou obsahu a videí na YouTube Gaming a včera odhalila své plány na pokračování s touto platformou. Nemělo by to překvapit ty, kteří Valkyrae sledují, vzhledem k její nadaci na YouTube.
Valkyrae
Valkyrae
Zdroj: 100 Thieves

Má v průměru tisíce diváků, takže zásadní změna platformy v této fázi její kariéry pravděpodobně nedávala smysl. I když podrobnosti dohody nejsou přesné, Valkyrae zůstává na YouTube, kde doufá, že bude pokračovat v úspěšné kariéře ve vytváření obsahu.

Valkyrae po týdnech spekulací zveřejnila své oznamovací video na Twitteru a YouTube. Ve videu Valkyrae vystupuje z červeného SUV do soupravy, kde jí několik lidí předkládá fialové a červené předměty. Zpočátku se snaží vybrat a dokonce se zdá, že video si dělá legraci z kontroverze Valkyrae na Facebook Gaming, v závislosti na vaší interpretaci. Rae se nakonec při posledním novém vyjednávání usadí na YouTube Gaming jako ve svém domově.

Bývalá partnerka Twitche přešla na YouTube Gaming v roce 2020. Stala se první z několika významných tvůrců na Twitchi, kteří provedli průlomový přechod na konkurenční web, hned po spoluvlastníkovi 100 Thieves CouRageJD. Mezi další jména na tomto seznamu v následujících dvou letech přibyli DrLupo, TimTheTatman nebo Ludwig Ahgren. Valkyrae byla v tomto ohledu průkopníkem, podstoupila značné riziko a opustila platformu, kde si udržela téměř 1 milion sledujících.

Valkyrae
Valkyrae
Foto: 100 Thieves

Přechod na YouTube Gaming se ukázal jako dobrým krokem. Valkyrae vzrostla v letech 2020 a 2021, zejména v době popularity hry Among Us. Často spolupracovala s dalšími velkými streamery a influencery, jako je například Imane „Pokimane“ Anys. V roce 2020 vyhrála cenu „Content Creator of the Year“ na The Game Awards dostala se i na žebříček od prestižního magazínu Forbes.

Jméno Valkyrae stoupá a její částečné vlastnictví úspěšné organizace 100 Thieves je toho důkazem. Její rozhodnutí zůstat u YouTube dává smysl. Přechod zpět na Twitch nebo přechod na Facebook Gaming by mohl přinést nechtěná očekávání. A co víc, dokáže si zjevně vyjednat svůj adekvátní plat.

Valkyrae zatím zůstává na YouTube, kde našla své pevné místo. Vzhledem k tomu, že právě skončila dohoda Pokimane s Twitchem, mohla by se připojit ke své kamarádce Valkyrae na rostoucí platformě. Musíme však teprve zjistit, co vše je na obzoru pro YouTube za snahou přetáhnout tvůrce obsahu z Twitche.

Zdroj: estnn.com
Štítky: Valkyrae, Youtube
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.