Přejít k hlavnímu obsahu

Ondřej "Lelek" Kvarda pořádá charitativní akci s názvem O Kapku lepší virtuální hokej

7. 2. 2022 | 21:37 Lifestyle
Známý moderátor, youtuber a komentátor Ondřej "Lelek" Kvarda oslavil 27. narozeniny. Podobně jako minulý rok se rozhodl uspořádat speciální narozeninový charitativní stream, ve kterém bude vybírat peníze na novou věc. Letos se však posunul o něco výš, svůj stream totiž spojil přímo s akcí O Kapku lepší hokej.
Ondřej "Lelek" Kvarda pořádá charitativní stream
Ondřej "Lelek" Kvarda pořádá charitativní stream
Zdroj: Instagram

Před pár dny proběhl již třetí ročník projektu O Kapku lepší hokej, jehož cílem je společně s Nadačním fondem Kapka naděje v co největší míře podpořit nemocné děti s poruchami krvetvorby. Hokejové hnutí bude na akci zbarveno do oranžové barvy. Zapojí se hokejové týmy ze všech lig Česka a hlavně jejich fanoušci.

Ondřej "Lelek" Kvarda, který sám chodí celkem pětkrát ročně darovat krev, se rozhodl zapojit do této akce na svoji vlastní pěst vytvořením své charitativní části, která nese název O Kapku lepší virtuální hokej. Již minulý rok úspěšně proběhl charitativní stream, který však nenesl název charitativní akce, čímž se od letošního roku liší.

Lelek se nám svěřil s tím, že do podobných charitativních akcí se zapojuje i dvakrát ročně, jelikož je to něco, co ho naplňuje a cítí se při tom dobře. Ačkoliv si Lelek nedává příliš velké ambice, my věříme, že účast bude velká a vybere se dostatek peněz na dobrou věc.

Pokud svoji charitativní akci spojím s organizací O Kapku lepší hokej, budu jedině rád. Pro mě samotného je to velice příjemná věc, kterou rád dělám a pokud by se vybraly dokonce i nějaké peníze, které by mohly pomoct, bude to ještě o kapku lepší.
Ondřej "Lelek" Kvarda

Na streamu bude Lelek, podobně jako v reálném hokeji, držet oranžové puky a oblečený bude ve speciálně vytvořeném dresu jen pro tuto akci. Dres také mimo jiné obdrží po skončení člověk, který na streamu pošle největší peněžní obnos. Pomocí této charitativního akce chce dát do podvědomí lidí hlavně to, že stále nějaká ta kapka naděje existuje.

Štítky: Lelek