Přejít k hlavnímu obsahu

Blade vs GeT_RiGhT! Bojujte v obří komunitní soutěži za domácí scénu v klanu českého streamera

25. 5. 2022 | 21:25 Counter-Strike 2 Turnaj
Přes 40 klanů a 10 milionů FACEIT bodů. To slibuje nová a také největší soutěž, kterou kdy hostila platforma FACEIT. Mezi jmény jako kennyS nebo GeT_RiGhT bude mít svůj vlastní klan i česko-slovenská scéna. Vše pod jménem „BLADE CLAN“, který logicky povede streamer a analytik Roman „blade“ Pilný. Jak se zapojit?
Komunitní klan
Komunitní klan
Zdroj: FACEIT COMMUNITY CLASH

Máte často špatné zkušenosti se sólo hraním? Už vás nebaví ten pocit, že nevíte, jestli budete přiřazeni k dobrým, nebo špatným spoluhráčům? Rádi hrajete spolu s dalšími hráči, kteří jsou na tom podobně jako vy?

Jestli jste si na většinu těchto otázek odpověděli ano, máme pro vás dobrou zprávu. FACEIT totiž přišel s novým projektem - FACEIT Community Clash.

To je prostor na platformě FACEIT, kde se hráči scházejí, aby společně hráli matchmaking, který může být při solo hraní někdy velmi únavný.

Klany jsou vlastněny různými komunitami, které je spravují a administrují, brání proti toxickým hráčům a starají se o spokojenost všech členů. Celkem jich je přes čtyřicet, přičemž nás bude zajímat ten česko-slovenský, který vede Roman „blade“ Pilný. Připojit se do BLADE CLANU může naprosto každý.

Blade nechyběl na posledním MČR
Blade nechyběl na posledním MČR
: PLAYzone

Chcete-li hrát, musíte se v klanu připojit do lobby, nebo ho sami vytvořit, počkat, až se připojí další hráči, a společně se postavit do klasické matchmaking fronty. To je vše,  už nikdy nebudete muset hrát sólo.

Klany mezi sebou budou samozřejmě i soutěžit. Za každé vítězství v lobby se svými kamarády získáte body, které hrají důležitou roli v celkovém žebříčku všech klanů. Platí pravidlo, že čím více her, tím větší šance na úspěch.

Do druhé a zároveň finálové fáze postoupí 4 nejlepší komunitní klany s nejvyšším počtem bodů. Bude se hrát obdobně jako v první fázi, vítězem je pak vyhlášen klan s nejvyšším počtem bodů. 

FACEIT body, kterých bude až 10 milionů, může vyhrát každý, i když se vašemu klanu nedaří. Všechna komunitní uskupení totiž budou mít ještě svůj vlastní žebříček pro jednotlivé hráče, kteří obdrží body na základě svého konečného umístění.

Teď už nezbývá nic jiného, než se připojit do BLADE CLANU a zkusit se probojovat mezi ty nejlepší. Porazit jména jako GeT_RiGhT, kennyS nebo Pimp určitě zahřeje na srdíčku!

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.