Přejít k hlavnímu obsahu

Čtyřnásobná VALORANT šampionka končí jako profesionální hráčka. Bude se věnovat streamování

18. 6. 2022 | 18:00 VALORANT Přestup
Slavná organizace Cloud9 oznámila odstoupení Annie „Annie“ Roberts ze soupisky Cloud9 White. Talentovaná hráčka svůj um nyní zaměří čistě na tvorbu obsahu. Soutěžit už jí prý nepřináší žádnou radost. V sestavě ji nahradí Australanka Bob „Bob“ Tran.
Annie
Annie
Zdroj: Twitch

S týmem Cloud9 White se Annie podařilo vyhrát čtyři tituly North American Game Changers. Titul má také z jiného ženského turnaje FTW Summer Showdown v roce 2020. V té době byla tato hráčka součástí MAJKL, týmu „volných“ hráček organizace, které nakonec podepsaly právě C9. Za celou tuto dobu ztratila v ženských a smíšených turnajích pouze několik málo map a snažila se prosadit i v těch smíšených.

Annie nyní vydala Twitlonger o svém rozhodnutí odstoupit, ve kterém mluví o mimo jiné o duševním vyhoření. „První rok v týmu jsem hrála osm hodin denně nebo scrimy a demo review, pak jsem streamovala další 4 hodiny, protože jsem opravdu chtěla dělat obsah. Ale také jsem chtěla ‚dohnat‘ ostatní hráče, kteří hráli taktické FPS odmalička, a rozhodla jsem se, že hrát hru neustále bude způsob, jak toho dosáhnout,“ napsala.

Jejím posledním velkým úspěchem v týmu bylo vítězství v Game Changes Series, aniž by s týmem Cloud9 White prohrála jedinou mapu. Mimo to je Annie úspěšná jako streamerka, a to i mimo esport. Věnuje se několik titulům se statusem Twitch Ambassador a může se pochlubit více než 55 tisíci sledujících.

Kdo Annie nyní v týmu nahradí? Bob. Bob je všestranná hráčka z Austrálie, která dříve soutěžila na Soniqs Esports v Severní Americe. Během svého pobytu v zemi se také ukázala v mnoha sestavách. Tým se bude s pozměněným složením snažit navázat na úspěch na příštím Game Changers už od 20. června. Americká ženská špička bude zápolit o místo na mezinárodním LAN turnaji Game Changers v Berlíně.

Štítky: Valorant, Annie, Cloud9, Bob
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.