Přejít k hlavnímu obsahu

Které postavy uvidíme na Samsung MČR v Brawl Stars nejvíce?

6. 8. 2022 | 09:00 Brawl Stars MČR mobile
Nejprestižnější turnaj v mobilních hrách u nás, Samsung MČR, se blíží! Meta v Brawl Stars se každou chvíli mění, nyní už ale nezbývá moc času. Hráči se už jistě pečlivě připravují na své zápasy a my vám prozradíme, které postavy příští víkend uvidíte v jejich podání nejčastěji.
Které postavy uvidíme na MČR nejčastěji?
Které postavy uvidíme na MČR nejčastěji?
Zdroj: PLAYzone

Carl

Nejsilnější postavou ve hře je momentálně určitě Carl. V nedávné aktualizaci hry se ho snažil Supercell jemně popohnat z jeho velice špatného umístění v metě. Trochu to ale přehnali a dostal se tak na úplný vrchol žebříčku. Carl má nyní ohromný dostřel a jeho střely jsou také jsou velmi rychlé. Jen těžko se jim vyhýbá, navíc má mnoho životů a dá se hrát téměř všude. Proto ho také hráči nejčastěji banují.
 

Bonnie

Vcelku nová postava se na MČR ukáže určitě také, ať už v banu nebo ve hře. Její velké množství životů a velký dostřel jí dává výhodu do mnohých 1v1 situací, zejména uprostřed mapy. Super schopnost je ale pro soupeře největším kamenem úrazu. Když tým s Bonnie začne nabírat kontrolu nad mapou může již zmíněná postava využít svou super schopnost, skočit na soupeře s malým poškozením a hned se z toho stane situace 3v2.
 

Janet

Janet přišla do hry o něco málo dříve než Bonnie, i tak se spolu s ní drží jako jedna z nejlepších postav. V banu ji uvidíme o něco méně často, i tak se ale na MČR rozhodně objeví. Její dominantou je velice silný hlavní útok, její střely totiž projdou skrze protihráče a jiné herní objekty, takže je velmi dobrou volbou proti například Colonelu Ruffsovi. Díky její super schopnosti může dodělat protihráče s malým množstvím života a zajistit tak přesilovou výhodu pro svůj tým.
 

Penny

Celá minulá aktualizaci byla právě o této postavě. Penny byla přepracována od samého začátku, dostala nové dva Gadgety, Star Powery, menší dostřel, ale větší poškození. Všechny tyto změny ji vynesly z jedné z nejhorších postav na jednu z nejlepších. Její Gadget Salty Barrel před ni postaví barel, přes nějž soupeři střílet nemohou, ale Penny ano. Proto je také silná proti postavám na blízko a díky kanónu dělá velký problém i těm na dálku. 
 

Bo

Postava s nejkratším pojmenováním ve hře je momentálně v metě velice používaná. Má solidní útok, který v případě, že trefíte všechny tři střely, uděluje obří poškození. Super schopnost je ale to hlavní, kvůli čemu se Bo hraje. Jeho miny udrží na určitou dobu velký prostor a soupeřům trvá hodně času, než je detonují. Pokud si náhodou protihráči min nevšimnou, tak je to díky jeho Star Power Snare a Bear jasná smrt. Bo se hraje, podobně jako Bonnie, hlavně na prostředku mapy. Na ban ale není, proto na MČR uvidíme velmi často využívat jeho sílu i naši tuzemskou špičku. Ta si to o prize pool 60 000 Kč rozdá už o víkendu 13. - 14. srpna živě ve Vodafone PLAYzone Areně. Hráčům můžeš fandit přímo na místě, kde se potkáš i s komentátory.
 

partneři turnaje
partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi