Přejít k hlavnímu obsahu

30 dní do startu. Neprováhej svou šanci a zahraj si na parádním LAN turnaji

Taková příležitost se jen tak nenaskytne. Esport CUP powered by Telekom a T-Mobile je pro všechny hráče z Česka a Slovenska ideální možností pro pravý esportový zážitek z první ruky. Nejde o sledování profesionálních zápasů, ale o jejich samotné hraní. Ukázat svůj skill v League of Legends v perfektním prostředí a na streamu před diváky? To je prostě paráda. Ze všeho nejdůležitější je ale pařba s kámošema, a pro tu budeš mít ty nejlepší podmínky.
Esports Cup powered by Telekom a T-Mobile
Esports Cup powered by Telekom a T-Mobile
Zdroj: Telekom

Česká část hráčů se může těšit na čtyřicet míst pro osm mančaftů v pražském Magenta Experience Centru, Slováci pak svůj turnaj odehrají v centrále Slovak Telekomu. Jak již bylo naznačeno, v každém státě se může zaregistrovat osm mančaftů. Ty budou 26. listopadu rozděleny do dvou skupin a porvou se o ceny v hodnotě 125 tisíc korun.

Dva nejlepší z českého, slovenského a maďarského turnaje pak postoupí do mezinárodního finále, které se odehraje ten samý den a korunuje absolutního vítěze celé soutěže. Samozřejmostí je další porce odměn, tentokrát v hodnotě 100 tisíc korun.

Do začátku turnaje zbývá ještě měsíc, registrace se ale pomalu plní a míst je pro každou zemi opravdu jen osm. Doporučujeme se tedy zaregistrovat se co nejdřív, ať se spolu se svými spoluhráči dostaneš na řadu!

Registruj se do turnaje!
Registruj se do turnaje!
: T-Mobile

V Praze i Bratislavě se kromě League of Legends turnaje uskuteční také showmatch v League of Legends: Wild Rift. Dva influenceři proti sobě postaví tým spolu se svými fanoušky a utkají se v mobilní hře od Riot Games. Na místě bude mimo jiné chill zóna s nejnovějšími konzolemi.

Přihlas se spolu se svým týmem do turnaje v League of Legends!

Projekt Esport CUP powered by T-Mobile vám přináší mobilní operátor T-Mobile, výrobce židlí té nejvyšší kvality DXRacer a jedinečný vzdělávací prostor Magenta Experience Center. Slovenský turnaj se uskuteční díky podpoře Telekomu. Přímý přenos z turnajů bude vysílán 26. listopadu na kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).