Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles na supportovi? Žádný vtip, švédská hvězda je možnosti otevřena

5. 11. 2022 | 20:45 League of Legends Spekulace
Ze zvěstí o návratu hvězdného ADC Martina „Rekkles“ Larssona do nejvyšší evropské ligy se stalo poměrně žhavé téma. Švédský hráč má jasný cíl, a to soupeřit na co nejvyšší úrovni, proto většina už jeho účast v LEC v roce 2023 bere jako jistotu. Možná však nenastoupí na své obvyklé pozici.
Rekkles
Rekkles
Zdroj: Riot Games

Konec letošní sezóny pro týmy znamená období průzkumu a domluv. Hledání posil, talentů. Cíl je jasný - poskládat co nejlepší kádr do roku následujícího. Konečný obraz týmů v nadcházející sezóně je teprve u zrodu, nic než šmouhy na bílém plátně. Rozhodně nejvíce oči směřuje na budoucí sestavu G2 Esports a Fnatic, dvou historicky nejúspěšnějších organizací.

Velkou otázkou je ale budoucí angažmá švédské hvězdy. Rekkles oznámil svůj návrat už poměrně dávno, ale bez zavazující odpovědi organizací. Teď  však ty samé organizace obdržely podle LEC Wooloo oznámení, že slavné ADC je otevřeno i support pozici.

Support role Rekklesovi vůbec není cizí. Letošní sezóny měl dokonce v soloQ mnohem větší procento vítězství právě na této pozici.

Právě díky hraní supportů se dostal v letošní sezóně do Challengeru. Rozdával dokonce i několik rad všem, kteří by chtěli jeho taktiky využít. Kam ho ale cesta zavede, je stále velká neznámá. Spousta týmů už má ADC domluvené, takže jeho působení v jiné roli by mohlo být dosti reálné.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.