Přejít k hlavnímu obsahu

kolotoč v týmu Excello

Portugalský powerhouse s názvem TEAM EXCELLO zná učitě kdekdo. Vedení  v posledních dnech a týdnech předvedlo velmi kvalitní partii šachu, která zmátla více lidí než kdejaká zonic taktika.Před několika dny vedení týmu Excello vydalo prohlášení, že propouští svou Counter-Strike 1.6 sekci, která u nich působila celých pět měsíců.Vyjádření z webu Excello:
"Team Excello a jejich Counter Strike tým se rozcházejí poté, co působili pod stejnou vlajkou celých 5 měsíců. Hráli za nás např. v Rusku, Finsku, Ukrajině a Francii, ale nyní po účasti na ESWC Masters bylo pro obě strany jasné, že nesdílejí stejnou vizi do budoucna. Team Excello se více zaměří na nové hry jako WOW.Rádi bychom jim poděkovali a popřáli hodně stěstí do budoucna."
Výchozí obrázek

e

Portugalský powerhouse s názvem TEAM EXCELLO zná učitě kdekdo. Vedení  v posledních dnech a týdnech předvedlo velmi kvalitní partii šachu, která zmátla více lidí než kdejaká zonic taktika.

Před několika dny vedení týmu Excello vydalo prohlášení, že propouští svou Counter-Strike 1.6 sekci, která u nich působila celých pět měsíců.

Vyjádření z webu Excello:

"Team Excello a jejich Counter Strike tým se rozcházejí poté, co působili pod stejnou vlajkou celých 5 měsíců. Hráli za nás např. v Rusku, Finsku, Ukrajině a Francii, ale nyní po účasti na ESWC Masters bylo pro obě strany jasné, že nesdílejí stejnou vizi do budoucna. Team Excello se více zaměří na nové hry jako WOW.
Rádi bychom jim poděkovali a popřáli hodně stěstí do budoucna."

Sestava finské sekce vypadala následovně:
Finsko Matti "SPIKEONE" Järvinen
Finsko Janne "Kuppi" Kuparin
Finsko Konsta "kookas" Kaisla
Finsko Joona "natu" Leppänen
Finsko Tomi "lurppis" Kovanen

V ten okamžik se kromě finské dvojky mnozí z nás zároveň loučili i multiklanem samotným, který měl podle vyjádření zavřít dvířka ke hře Counter-Strike. Přesto se však alespoň u mě vyskytlo několik otazníků ohledně jejich oznámené dánské sekce. Kam se poděl tzv "team mates" ? (více zde) Na webu teamexcello.com není o odchodu této sekce ani zmínka.

jedná se o tuto sestavu:
Dánsko Michael "FRIIS" Jørgensen
Dánsko Nicolaj "NUGGI" Larsen
Dánsko Bardi "BARDI" Haraldson
Dánsko Finn "KARRIGAN" Andersen
Dánsko Marc "NEXIZ" Woolrych

Vidět sme je mohli na nedávném DreamHacku, kde v první kole playoff podlehl favoritům z MYM.

Aby to celé nebylo tak jednoduché, vedení týmu přišlo s další zprávou. Do týmu angažovali rovnou dvě sekce. Obě jsou z Norska. Jedna se specializuje na hru Counter Strike 1.6, druhá na Warcraft 3.

Nový tým Excello ve hře Counter Strike 1.6:
Norsko Tommy "tacky" Mosgaard
Norsko Jean-Michael "luddeN" Podroux
Norsko Tor Aksel "drei" Haugnes
Norsko Ola "olaY" Amundsgaard
Norsko Tormod "torri" Hetland
Norsko Tommy "syrtekz" Skoglund

Nový tým Excello ve hře Warcraft 3:
Norsko Henrik "HenL" Lohne
Norsko Kristian "Knutzi" Knutsen
Norsko Tom-Eivind "Teo" Odde
Norsko Tjakko "IDoNotAgree" Cazander
Norsko Rune "Rusten" Stubhaug
Norsko Kjetil "GamlaSonn" Hårtveit

Zda-li se Excello opravdu zaměří na WoW nebo pouze manager trénval na svém webu angličtinu se zřejmě dovíme zase až příště.

Zdroj: www.hltv.org