Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone je v úžasném stavu, říká CzechCloud. Tak si pojď dnes zahrát turnaj!

8. 8. 2023 | 08:00 Hearthstone Turnaj
Hearthstone je karetní hrou s dlouhodobou tradicí, mimo jiné byl i několik let titulem na MČR. Ač tento titul v letošním roce s největší pravděpodobností bude chybět na tomto vrcholovém eventu, komunitě chceme udělat radost alespoň formou komunitních turnajů. V červenci tak na hráče čeká čtveřice turnajů s celkovou dotací 5 000 Kč. Vstup je otevřen každému, přijdeš podpořit HSko i ty?
DELL Hearthstone turnaj
DELL Hearthstone turnaj
Zdroj: Hearthstone

Značka DELL je předním hráčem na poli informačních technologií, kromě toho nese punc kvality a je známá po celém světě. Nabídka této společnosti je vskutku široká, pro hráče můžou být zajímavé například notebooky Dell Inspiron Gaming.

Společně jsme s touto proslulou značkou jsme připravili čtyři turnaje ve hře Hearthstone celkově si hráči zahrají o 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Jednodušší hraní
Jednodušší hraní
Zdroj: PLAYzone

Všechny turnaje se hrají single-elimination pavoukem ve formátu Last Hero Standing BO5 s banem, pokud ti tento formát nic neříká nevadí, mrkni na toto video, kde je vše vysvětleno. Ostatní podrobnosti můžete nalézt v profilech jednotlivých turnajů. 

Hracími dny jsou úterky, nezapomeň si tak na následující týdny tento den rezervovat ve svém kalendáři. My jen doufáme, že dorazíte v co největším počtu a tyto turnaje si co nejvíce užijete. 

Harmonogram DELL HS komunitních turnajů
DatumTurnaj
Úterý 11. července od 18:00DELL Hearthstone komunitní turnaj #1
Úterý 18. července od 18:00DELL Hearthstone komunitní turnaj #2
Úterý 25. července od 18:00DELL Hearthstone komunitní turnaj #3
Úterý 8. srpna od 18:00DELL Hearthstone komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!