Přejít k hlavnímu obsahu

Nový tým v LEC? Astralis hledají kupce, Riot zamítnul Falcons

8. 7. 2023 | 12:25 League of Legends Spekulace
Organizace Astralis se znovu pokouší prodat své místo v nejvyšší evropské soutěži League of Legends. Spot v LEC je podle informací blix.gg na prodej, Astralis už měli být blízko dohody s týmem Falcons. Riot ale obchod neposvětil. Dánská organizace jedná s několika zájemci, jedním z nich má být velký tým z ERL. Přišel čas Karmine Corp?
Nový tým v LEC? Astralis hledají kupce, Riot zamítnul Falcons
Nový tým v LEC? Astralis hledají kupce, Riot zamítnul Falcons
Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games (s povolením)

Není velikým překvapením, že Astralis znovu zkoumají trh a snaží se o prodej svého slotu v LEC. Tým sice v letošním roce zaznamenal jistý posun, úspěch je ale daleko a ani fanoušků nemají Astralis zrovna přebytek.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nejdále bylo podle blix.gg jednání s Team Falcons. Saúdská organizace chtěla místo v LEC, Riot ale obchod neschválil. Astralis tak hledají dál, zájemců je prý hned několik. Je mezi nimi i jedna z větších regionálních organizací. Konkrétní jméno ale Alejandro „anonimotum“ Gomis, autor článku, neprozradil.

Astralis zároveň nechtějí jít cestou Rogue, kteří se spojili s KOI. Alespoň prozatím. Bude nakonec tento pokus o prodej úspěšný?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).