Přejít k hlavnímu obsahu

Potřebuji, abyste se za mě modlili. IShowSpeed informuje z nemocnice

31. 7. 2023 | 19:59 YouTube
YouTuber IShowSpeed, jedna z největších internetových hvězd současnosti, je aktuálně v japonské nemocnici. Na sál se dostal s opuchlým okem a bolestmi hlavy. Přes sociální sítě o všem informoval své fanoušky. Na Twitteru je zároveň prosí, aby se za něj modlili. Známá osobnost by ale měla být v pořádku.
IShowSpeed v nemocnici
IShowSpeed v nemocnici
Zdroj: Twitter.com

Známý youtuber IShowSpeed je hospitalizovaný. Před několika dny oznámil svým fanouškům, že trpí silnými bolestmi hlavy a tyto bolesti objevují pravidelně ve stejnou dobu(tzv. clusterovy bolesti hlavy). V současnosti je po operaci, na kterou musel, protože mu výrazně oteklo pravé oko. 

Nevím, co mi momentálně je, jediné co vím, že mi je dost špatně. Mám napuchlé oko a vypadá to jako bodnutí, jako by mě někdo bodal nožem do oka,“ zmínil Speed na svých sociálních sítích. „Doktoři říkají, že na základě toho, co vidí na CT, jde o infekci dutin. Prý by oko mělo být za chvíli v pořádku bez žádných účinků,“ dodal jeho osmnáctiletý kameraman Slipper. 

Prosím, modlete se za mě, všechny vás prosím, potřebuji to,“ napsal Speed na svůj Twitter účet. V pondělí pak nahrál na svůj YouTube kanál krátké video, ve kterém je stále s opuchlým okem v nemocnici.

„Nikdy jsem nezažil něco takového,“ svěřil se IShowSpeed se slzami v očích. Rodiče mladého youtubera se za svým synem chystají z Ameriky až do Tokia. „Chci jen streamovat, hrát FIFU a mluvit o čele KSI,“ zavtipkoval Speed.

Podle posledních informací by se měl IShowSpeed v nejbližších dnech plně uzdravit.