Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhodnuto! Nic nebrání tomu, abychom se v Praze podívali na první CS2 LAN

10. 10. 2023 | 17:32 Counter-Strike 2 Komentář
Dlouho opakovaná otázka konečně zná svou odpověď. Ať už půjde o jakékoliv provedení, tak se od pátku do neděle můžete těšit na českou premiéru nového dílu Counter-Strike 2 v LAN prostředí! Definitivní přechod komentuje vedoucí projektu Tipsport MČR CS Pavel Kristián.
Pavel Kristián
Pavel Kristián
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)
Jsme samozřejmě připraveni odehrát finále Tipsport CS Praha II v CS2. Řešení napříč turnaji je sice do určité míry stále trochu po domácku vyrobené, ale pro diváka a hráče by mělo být dění na serveru a ve hře nerozeznatelné od toho, jak vše fungovalo v CS:GO.

Uvidíme, jak se stabilitou serverů a pluginů naloží různé updaty a patche, kterých do světa Valve (doufejme) vyšle v dohledné době ještě celou řadu. Nicméně aktuálně nebrání nic tomu, abychom se v Praze podívali na první LAN akci v CS2.
– Pavel Kristián
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.