Přejít k hlavnímu obsahu

Trackmania ožívá. Přihlas se do CZ/SK Masters a podpoř rozvoj domácí komunity

18. 10. 2023 | 11:50 Trackmania Turnaj
Česká Trackmania scéna zažívá v nejnovějším díle období temna. Špičkové jezdce tady máme, ale všichni se musejí rozvíjet v zahraničí, protože Trackmanii kromě SINNERS nepodporují žádné týmy a turnajů je opravdu málo. Změnit se to nyní pokoušejí organizátoři CZ/SK Masters, kteří se rozhodli uspořádat velkolepý turnaj pro všechny Trackmania nadšence. Zapoj se i ty!
CZ/SK Masters
CZ/SK Masters
Zdroj: CSM

CZ/SK Masters, zkráceně CSM, je kompetitivní turnaj v nejnovější verzi Trackmanie (2020). Pro účast potřebujete mít připravenou standardní nebo klubovou edici hry, jinak jsou registrace otevřeny naprosto všem hráčům z Česka a Slovenska. Přijít ukázat se může naprosto každý, dokonce i noví hráči na konzolích!

Celá soutěž se bude odehrávat v několika fázích. Vše začne 28. října kvalifikací na 10 kol, která určí 32 nejlepších závodníků a jejich nasazení do pavouka. Aktuálně je však registrovaných pouze 22 hráčů, což doufáme, že se ještě změní! Speciální tratě už jsou venku více než týden a registrace běží až do 23. října.

Po kvalifikaci proběhnou ještě v tentýž den první kola Double Elimination pavouka, který bude finišovat o den později. Kromě celkového vítězství se bude hrát o postup na LAN finále, kde se 11. listopadu ukáže nejlepší osmička! Závodit o unikátní trofeje se bude v herních prostorách týmu SINNERS. Zapojíš se do akce?

Komunikace ohledně CSM probíhá na Discordu (admin: k4chen), kompletní pravidla naleznete zde.

Štítky: trackmania, CSM
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.