Přejít k hlavnímu obsahu

Velký návrat na spadnutí? Liquid údajně jednají o příchodu Twistzze

23. 10. 2023 | 09:21 Counter-Strike 2 Spekulace
Russel „Twistzz“ Van Dulken patří mezi nejžhavější zboží na přestupovém trhu. FaZe Clan sice ovládl IEM Sydney, ale sám hráč se při jednom z pozápasových rozhovorů vyslovil, že některé záležitosti nemůže příliš komentovat kvůli věcem, co se kolem něj točí. Vrátit by se přitom mohl na místo, kde se mu skutečně dařilo a kde poprvé okusil chuť dominance.
Russel „Twistzz“ Van Dulken
Russel „Twistzz“ Van Dulken
Zdroj: HLTV.org

Russel „Twistzz“ Van Dulken ve FaZe Clanu strávil necelé dva roky, jeho angažmá se ale může chýlit ke konci. Vzhledem k nejasné budoucnosti celé sestavy ve strukturách nového vlastníka populární organizace se dá každá spekulace o nabídce či jednání považovat za možnou variantu. Nejvíce se mluví o konci Twistzze.

Jako první vyplaval od nepotvrzených zdrojů zájem od saúdskoarabského celku Falcons, následně se začalo mluvit o možném přestupu do týmu Vitality. Ten by právě do Falcons měl údajně opustit Emil „Magisk“ Reif a řetězovou reakcí by Vitality mohli získat parádní posilu. Ani to už ale není scénářem číslo jedna.

Zdroje ověřených zahraničních novinářů se totiž pouze několik hodin po triumfu na IEM Sydney začaly shodovat v tom, že má Twistzz nejblíže přestupu, respektive návratu do týmu Liquid. Kanaďan by se znovu vrátil na místo, kde získal svůj první Intel Grand Slam. Spekulovaná sestava vypadá opravdu zajímavě.

Už dříve jsme vás informovali o tom, že Liquid jednají o příchodu vycházející brazilské hvězdy Felipeho „skullz“ Medeirose. Spolu s ním by přišel známý trenér Wilton „zews“ Prado, novým kapitánem by se mohl stát Casper „cadiaN“ Møller. Projekt jako celek působí lákavě a Twistzův návrat se nezdá být nereálný.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.