Přejít k hlavnímu obsahu

Valve se snaží. Chtějí opravit Counter-Strike, zastává se hvězda vývojářů

26. 10. 2023 | 12:50 Counter-Strike 2 Komentář
Counter-Strike 2 čelí poměrně velké kritice ze strany hráčů. Nejnovější hra ze slavné série Valve není v ideálním stavu a zatím zaostává za očekáváním. Vývojáři se ale snaží ze všech sil, podle Russela „Twistzz“ Van Dulkena se spojili i s profesionálními hráči. „Je to asi poprvé, co kontaktovali profesionální týmy,“ řekl v rozhovoru pro Snowball Esports střelec z týmu FaZe.
Valve se snaží. Chtějí opravit Counter-Strike, zastává se hvězda vývojářů
Valve se snaží. Chtějí opravit Counter-Strike, zastává se hvězda vývojářů
Zdroj: Valve

Spojení Valve s profesionálními týmy a hráči už v předchozích dnech potvrdil Oleksandr „s1mple“ Kostyliev. Ten ale snažení vývojářů příliš nepodpořil. Ukrajinský sniper reprezentující organizaci Natus Vincere Valve ignoroval. „Jak se mě můžou ptát, kde je problém,“ zlobil se s1mple. Část komunity postoj jednoho z top hráčů historie Counter-Striku chápala, další s1mpla kritizovali.

Více pochopení našel Twistzz. Kanadský profesionál, který by se podle spekulací mohl vrátit do Team Liquid, Valve v rozhovoru podpořil. „Snaží se. Je to asi poprvé, co kontaktovali profesionální týmy. Chtějí tu hru opravit,“ je si vědom Twistzz. „Vydržte, nepřestaňte věřit. Převezmeme to a dáme všechen dobrý feedback,“ vzkázal hráčům Counter-Striku 23letý střelec.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).