Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus vs. FlyGun! Obří hádka streamerů, po teleportaci si vše vyříkali tváří v tvář

29. 10. 2023 | 19:00 PR článek
Drama mezi Agraelem a Flygunem? Na začátku se zdálo, že se mezi top českými streamery schyluje k roztržce, když se ale Agraelus teleportoval k Flygunovi, nabrala situace zcela nový rozměr. Naštěstí zůstalo pouze u ostré slovní přestřelky.
Hádka Agraela a FlyGuna! Po teleportaci si vše vyříkali tváří v tvář
Hádka Agraela a FlyGuna! Po teleportaci si vše vyříkali tváří v tvář
Zdroj: Twitch

Během nedávného streamu FlyGun lákal diváky na novou spolupráci, kterou dle jeho slov nabídli nejdříve Agraelovi. „Beru to jako odplatu, dělal si ze mě často srandu. Chci abyste věděli, že ne vše je pro Vojtu vždy růžové, že je to největší frajer,“ řekl FlyGun na začátku představení spolupráce.  

„Když s ním zkoušeli tu reklamu natočit, tak mu řekli, že se na to vůbec nehodí. S Vojtou nebyli spokojeni, tak se nakonec ozvali mě,“ rýpnul si následně do Agraela jeho streamerský kolega. V ten moment se v chatu živého vysílání objevil sám Agraelus. „DISCORD HNED,“ zněla jasná zpráva. Oba streameři následně pokračovali v hádce před všemi diváky živého vysílání.

„Nebudu to s tebou řešit, jsi toxic,“ ukončil FlyGun hovor s Agraelem a vrhl se na představení spolupráce se společností Vodafone, která mladým uživatelům nabízí výhodné tarify #jetovtobě s neomezenými daty už od 487 Kč měsíčně. K vybraným tarifům navíc zájemci dostanou třetí generaci sluchátek Apple AirPods za 1 Kč.  

K FlyGunovi se ale následně do studia teleportoval sám Agraelus a spolupráci představili streameři spolu. Žádné drama se nekoná, výhodná nabídka od Vodafonu ale platí! Více informací o tarifech lze najít na oficiálních stránkách Vodafone

Zdroj: FlyGunCZ
Štítky: Vodafone, Agraelus, FlyGun