Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike živě v televizi! Sleduj finále Tipsport MČR dnes na Prima COOL

25. 11. 2023 | 16:21 Counter-Strike 2 MČR
Twitch, Facebook, YouTube, ale také televizní stanice Prima COOL. Vyvrcholení domácí esportové sezóny si kromě internetových platforem letos můžeš naladit také přímo v televizi.
Tipsport MČR na Prima COOL
Tipsport MČR na Prima COOL
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

PLAYzone se od spojení se skupinou Prima snaží častěji prosazovat esport v tradičních médiích. Živý přenos esportového zápasu je jedním z možných vrcholů, kterého se nám navíc podaří dosáhnout v letošním roce.

První kola finálového duelu Tipsport MČR CS jste mohli sledovat už v loňském roce, tehdy ale vysílání začalo ještě před zápasem a bylo převážně o Halftime Show. Letos jsme se rozhodli dát esportu maximální šanci ukázat svůj potenciál. V sobotu od 17:10 můžete živě sledovat celou první mapu vrcholu domácí sezóny. 

Kdo se o titul utká, to se dozvíme až v pátek. V prvním semifinále se utkají SINNERS a Sampi.Tipsport, o druhý slot se Dynamu Eclot postaví UNiTY. Vstupenky na svátek českého esportu zakoupíš na mcr.gg.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.