Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone GIGA Kvíz je zpátky! Sleduj Tipsport MČR CS a vyhraj krásné ceny

24. 11. 2023 | 11:24 Counter-Strike 2 Soutěž
Součástí Tipsport MČR CS je i váš oblíbený Vodafone GIGA Kvíz. Pokud jste nemohli dorazit přímo do Brna, i tak si můžete zasoutěžit o krásné ceny. Sledujte po celý den náš hlavní stream, odpovězte správně na co nejvíce z celkových 18 otázek a můžete vyhrát jednu z osmi cen.
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: PLAYzone

Celoroční kvalifikace je u konce a tento víkend bude ve znamení korunovace nových českých mistrů. Součástí programu na našem Twitchi bude i speciální mistrovský Vodafone GIGA Kvíz. Dnes se v chatu objeví 18 vědomostních otázek, za správné odpovědi budete sbírat body. Totéž vás bude čekat v sobotu.

Tři nejaktivnější diváci, kteří v daný den nasbírají nejvyšší počet správných odpovědí, si odnesou krásné ceny. Na této stránce najdete žebříček, kde uvidíte, jak si zrovna vedete. Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků. Podrobná pravidla naleznete zde.

Jak se zapojit?

  • Jakmile se otázka objeví, odpovídejte pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD)
  • Každá vaše správná odpověď bude odměněna +10 body do celkového žebříčku

O co hrajeme?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.