Přejít k hlavnímu obsahu

Harry Maguire vyhlášen hráčem měsíce! V FC 24 dostane speciální kartu

6. 12. 2023 | 16:50 EA SPORTS FC 24 Gaming
Ještě před dvěma měsíci by nikdo nevěřil, že Harry Maguire získá v Premier League ocenění za nejlepšího hráče měsíce. Anglický obránce ale zažil povedený listopad a fanoušci jej zvolili POTM. 30letý obránce získává prestižní ocenění a na jeho speciální kartu se mohou těšit hráči v EA Sports FC 24.
Harry Maguire byl vyhlášen hráčem měsíce! V FC 24 dostane speciální kartu
Harry Maguire byl vyhlášen hráčem měsíce! V FC 24 dostane speciální kartu
Zdroj: FutSheriff

Manchester United prožívá opravdu nepovedený start do aktuální fotbalové sezóny. Jeden z nejslavnějších klubů světa se trápí v Evropě i na domácí scéně, nelichotivou bilanci se ale podařilo během listopadu alespoň částečně zvrátit. V Premier League nastoupili „rudí ďáblové“ do tří utkání. Všechna vyhráli, ani jednou neinkasovali.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Lví podíl na tom měl právě Harry Maguire. Často kritizovaný obránce ukazuje, že fotbal hrát umí. Většinou se mu daří pouze v anglické reprezentaci, v poslední týdnech ale válí i na klubové scéně. Až tolik, že jej fanoušci zvolili nejlepším hráčem listopadu. Podle předpovědí by měl Maguire dostat kartu s celkovým hodnocením 86.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).