Přejít k hlavnímu obsahu

Valve si utahuje z hráčů Counter-Strike 2. Vyšel dost možná nejmenší update historie

19. 1. 2024 | 10:40 Counter-Strike 2 Update hry
Counter-Strike 2 má spoustu chyb. Nejnovější díl z populární herní série od Valve je od začátku kritizován, fanoušci doufal v parádní pokračování jejich oblíbené pařby. Dlouhé měsíce po vydání je ale CS2 stále ve špatném stavu a aktualizace ze strany vývojářů jsou zklamáním. Perfektním příkladem může být noční update. Pět slov a konec. „Děkujeme za přečtení,“ napsalo Valve na sociální sítě.
Valve si utahuje z hráčů Counter-Strike 2. Vyšel dost možná nejmenší update historie
Valve si utahuje z hráčů Counter-Strike 2. Vyšel dost možná nejmenší update historie
Zdroj: Valve

Hráči už se ale přestávají bavit. O CS:GO přišli, náhrada v době CS2 je podprůměrná. Opravy chyb trvají dlouho, s každým patchem se jich navíc objeví ještě víc. Co ale hráče štve asi ze všeho nejvíc je nedostatek nového obsahu.

Zanedlouho to budou čtyři měsíce od vydání Counter-Strike 2. Obecně se snilo o tom, jak bude release gigantický, přijde s ním spousta contentu a všechno bude zase fajn. Jenže přišel přesný opak. Nefunkční hra, nulový obsah. Žádné bedny, žádná operace, nic. Stále stejné mapy, herní módy jsou pryč, anti-cheat je pořád stejně špatný.

Dočkáme se v první polovině roku nové operace?

Ano, Valve přijde s novým obsahem
25% (81 hlasy)
Ne, budeme dlouho bez contentu
75% (241 hlasy)
Celkem hlasů: 322

Komunitě dochází trpělivost. A Valve si posledními updaty příliš fanoušků nedělá. „Opravili jsme díru v geometrii na Vertigu. Děkujeme za přečtení,“ stojí ve zprávě od vývojářů na sociální síti X. Nic víc noční aktualizace Counter-Strike 2 nepřinesla. Byla opravena jediná chyba, na kterou přišli samotní hráči.

Frustrace dál roste. Hráči se snaží vysvětlit si komunikaci Valve. Spekulují, že by si něco takového vývojáři nedovolili, kdyby neměli něco za lubem. A znovu se otevírá téma operace, beden, map...

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).