Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbený streamer czMarv jde do boje o MČR. Jeho tým už si našel organizaci

21. 2. 2024 | 12:50 Counter-Strike 2 Přestup
Ve druhé otevřené kvalifikaci na Tipsport CS Winter, první velký turnaj letošní mistrovské sezóny, uspěla sestava s názvem MyšMaž. Pro uzavřenou část si již celý tým našel své zázemí.
Lan Party Hotel
Lan Party Hotel
Zdroj: Lan Party Hotel

Lan Party Hotel má ve své sbírce titul vicemistrů ČR v Rainbow Six Siege, podporuje například VALORANT a letos jej uvidíme také na Counter-Strike scéně. Zástupci jedinečného herního prostoru se dohodli s týmem, který se kvalifikoval do uzavřené části Tipsport CS Winter a potřeboval si pro tento účel najít organizaci.

Pětici šéfuje Vladimír „czMarv“ Marvan, jehož přítomnost bude netradičním kořením kvalifikačního cyklu. Oblíbený streamer a dlouholetý český tvůrce se vždy zajímal o kompetitivní aspekt hry, pamatovat si jej můžete například z českého finále 2v2 turnaje Red Bull Flick. V letošním roce míří ještě na vyšší úroveň.

Největší hvězdou Lan Party Hotelu je Michal „FABULOUS“ Gorecki. Ten má za sebou kromě domácích angažmá, mimo jiné v SINNERS AC, také působení v zahraničí. Vojtěch „Volt“ Klíma je známým jménem nižších pater domácí scény, Dávid „lojzo“ Jurík se do kolotoče vrací po několika letech a pro Kamila „st2warD“ Mojčáka bude uzavřená kvalifikace do Tipsport CS Winter zatím největší příležitostí kariéry.

Do boje půjdou czMarv a spol. příští týden, od pondělí do čtvrtka. Skupiny budou rozlosovány právě dnes.

Sestava Lan Party Hotelu:

 Česká republika Vladimír „czMarv“ Marvan
 Česká republika Michal „FABULOUS“ Gorecki
 Slovensko Dávid „lojzo“ Jurík
 Slovensko Kamil „st2warD“ Mojčák
 Česká republika Vojtěch „Volt“ Klíma

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.