Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat zdarma skin Midase? Epic Games přináší další z populárních turnajů

21. 3. 2024 | 10:54 Fortnite Turnaj
Epic Games bude pořádat turnaj ve Fortnite, který přichází s návratem Midase na ostrov. V soutěži Rise of Midas se nehraje o nic menšího, než je právě skin samotného Midase. Kdo na něj může dosáhnout?
Midas ve Fortnite
Midas ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Turnaj se řídí podobnými pravidly jako většina předchozích. Ti, kteří ve svém regionu dokážou získat nejvíce bodů, budou moci zdarma získat skin Ascendent Midas a Golden King's Cape batoh.

Zápas začne pro evropský region v neděli 24. března v 19:00. V tříhodinovém okně budete mít k dispozici maximálně deset her. Bojovat se bude v režimu sólo.

Chcete-li se zúčastnit, ujistěte se, že máte na svém účtu Epic Games aktivované dvoufaktorové ověření. Hráčům musí být zároveň více než 13 let. Všechna pravidla najdete na stránkách Epic Games.

Pokud se umístíte v evropském regionu v top 2 600, získáte zdarma skin Ascendent Midas a batoh Golden King's Cape. Komu se to nepodaří, bude mít šanci později zakoupit skin v item shopu. Kromě toho každý, kdo dokáže ve svých deseti zápasech získat alespoň osm bodů, automaticky získá načítací obrazovku The Rise of Midas.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.