Přejít k hlavnímu obsahu

Jedinečný CS2 turnaj se blíží! Zahraj si o účast na LAN akci ve Vodafone PLAYzone Areně

13. 4. 2024 | 07:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Chceš si užít den plný zábavy? Pak se neváhej přihlásit do této kvalifikace na jedinečný CS2 turnaj, který vám přináší Vodafone PLAYzone Arena ve spolupráci s GG BOOSTER a ASUSem. TOP 4 týmy z této kvalifikace si zahrají 4. 5. 2024 offline finále ve Vodafone PLAYzone Aréně na pražském Chodově. Pokud se ti nepodaří probojovat na tento den jako hráč, nezoufej! Na akci můžeš dorazit jako fanoušek a užít si plno zábavy s GG teamem.
Vodafone CS 2 turnaj powered by GGBOOSTER
Vodafone CS 2 turnaj powered by GGBOOSTER
Zdroj: PLAYzone

Counter-Strike 2 se konečně rozjíždí na plné obrátky a komunita se může těšit na další parádní akci spojenou s nejlepší FPS pařbou na světě! Ve Vodafone PLAYzone Areně se 4. května uskuteční Vodafone CS 2 turnaj powered by GGBOOSTER.

Reigstruj se do otevřené kvalifikace!

Pokud se budeš chtít zúčastnit jako hráč, musíš nejdřív projít otevřenou kvalifikací. Z té vzejdou čtyři nejlepší mančafty, které se následně zúčastní offline finále na pražském Chodově a poperou se o hodnotné ceny. Přesný formát online turnaje se zvěřejní nejpozději den před turnajem dle počtu registrovaných týmů.

Na místo ale můžeš dorazit i jako divák. Akce totiž nebude jen a pouze o hraní Counter-Strike. Uskuteční se i Meet & Greet s GG teamem v čele s hlavní tváří GG Booster Petrem Brunnerem, na internetu známým pod přezdívkou EvilBender.

K tomu je připraven i další doprovodný program, chybět nemůže ochutnávka dobrot od GG Booster. 4. května ve Vodafone PLAYzone Areně se rozhodně nudit nebudeš!

Boost your game - ggbooster.com
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).