Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČSR v Teamfight Tactics. Zapojit se může skutečně každý!

30. 4. 2024 | 09:00 Teamfight Tactics Turnaj
Strategický titul Teamfight Tactics se po pěti letech vrací do mistrovského kolotoče. Poprvé se ale usktuteční v rámci Samsung MČSR. To však neznamená, že by si nemohl zahrát kdokoliv.
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Zdroj: Riot Games

Kvalifikační sezóna Samsung MČSR v Teamfight Tactics se bude skládat z pěti online sérií a dvou offline zastávek. Na každou součást proběhnou dvě kvalifikace, do kterých jsou otevřené registrace pro hráče všeho druhu. Povinnost odehrávat na připravených zařízeních značky Samsung bude pouze na LAN akcích.

První turnaj se uskuteční již na konci dubna, konkrétně v úterý 30. 4. Pilujte tak své strategie a přijďte si zahrát! Samsung MČSR není určené pouze pro hráče s nejvyšší ambicemi, ale skutečně pro každého, kdo by chtěl svůj oblíbený herní titul poznat z úplně jiného úhlu pohledu. Kompetitivní zážitek nic nepřebije.

Vypsané jsou kvalifikace na dvě turnajové série, které vyvrcholí streamovaným finále o 1 500 Kč a důležité MČSR body. Poté bude následovat Gameday Praha, kde se hráči poprvé utkají tváří v tvář. Offline akce ale nejsou povinností, protože do celoročního žebříčku se bude počítat pouze nejlepších 5 ze 7 výsledků.

Detailní informace o formátu naleznete vždy v popisu turnaje. Hodně štěstí a hurá do boje, taktikové!

Harmonogram první dvou TFT sérií
DatumTurnaj
Úterý 30. 4. 18:001. série – 1. kvalifikace
Úterý 7. 5. 18:001. série – 2. kvalifikace
Úterý 14. 5. 18:001. série – Finále
Úterý 21. 5. 18:002. série – 1. kvalifikace
Úterý 28. 5. 18:002. série – 2. kvalifikace
Pátek 31. 5. 18:002. série – Finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.